Γαλλικά ΜΜΕ για Λιβάι Γκαρσία: «Δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση η Μονπελιέ - Ίσως επανέλθει η Λανς» (ΦΩΤΟ)

Γαλλικά ΜΜΕ για Λιβάι Γκαρσία: «Δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση η Μονπελιέ - Ίσως επανέλθει η Λανς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Φουλ... Λιβάι Γκαρσία η γαλλική αθλητική επικαιρότητα με Μονπελιέ και Λανς να είναι στο παιχνίδι της απόκτησής του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ… Λιβάι Γκαρσία η γαλλική αθλητική επικαιρότητα με τη Μονπελιέ να μην εγκαταλείπει την υπόθεση και τη Λανς να μην αποκλείεται να επανέλθει

Σε περίοπτη θέση στη γαλλική αθλητική επικαιρότητα παραμένει το όνομα του επιθετικού της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία.

Το πρωί οι Γάλλοι αναδημοσίευσαν τις πληροφορίες από την Ελλάδα για το «όχι» της ΑΕΚ στα 17 εκατ. ευρώ της Λανς για τον επιθετικό από το Τρινιτάντ και το μεσημέρι απόγευμα ακολούθησαν διαδοχικά ρεπορτάζ.

Το πρώτο ήταν σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με την επικαιρότητα της Μονπελιέ. Στο «allezpaillade» επισημαινόταν πως η Μονπελιέ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο ξεκαθάριζαν πως η περίπτωση του άσου της ΑΕΚ θα είναι εφικτή μόνο σε περίπτωση που ο Ουαχί αποχωρήσει από τη Μονπελιέ.

Και σημείωναν πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τον Αύγουστο. Μάλιστα, στέκονταν και στην εξαιρετική εμφάνιση του Λιβάι στο φιλικό με τη Σαχτάρ (5-0), όπου πέτυχε χατ τρικ.

Ταυτόχρονα, στα διάφορα sites που ασχολούνται με την επικαιρότητα της Λανς υπήρχε η επισήμανση πως οι «λενσουά» ίσως επανέλθουν. Τόνιζαν πως ο Φρανκ Εζ θέλει έναν εκ των Πλεά-Λιβάι για αντικαταστάτη του Οπέντα που μετακόμισε στη Λειψία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X