ΑΕΚ: Πλήρης στην προετοιμασία - Πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας χάντμπολ

Ένα με τον κόσμο οι παίκτες της πρωταθλήτριας ΑΕΚ (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει σχεδόν το ρόστερ της και θα δουλέψει πλήρης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια περίπου εβδομάδα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει για να πιάσει δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα η «πρώτη» της νέας ΑΕΚ έχει οριστεί για τις 24 Ιουλίου με τον Αλέξη Αλβανό να περιμένει νέους και παλιούς έτσι ώστε να αρχίσει την εντατική δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η «Ένωση» έχει μπροστά της μια πολύ απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς ετοιμάζεται παράλληλα και για την συμμετοχή της στο EHF European League.
Η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ της καθώς απομένει μια ακόμη εκκρεμότητα στην άμυνα για να κλείσει τις βασικές θέσεις εκτός από τους μικρούς που ενδέχεται να προστεθούν. Στόχος ωστόσο των ανθρώπων του τμήματος είναι μέχρι την πρώτη προπόνηση η ομάδα να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις έτσι ώστε ο προπονητής, Αλέξης Αλβανός και οι συνεργάτες του να μπορέσουν να δουλέψουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχοντας όλα τα «όπλα» στη διάθεση τους. Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα στο «Γ. Κασιμάτης» ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα όλοι οι παίκτες επιστρέφοντας σταδιακά από τις διακοπές τους.

Το πάρε -δώσε της ΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο μέχρι τώρα:

Ήρθαν: Β. Παπαδόπουλος (αριστερός εξτρέμ), Κρητικός (αριστερός ίντερ), Κομαρζέφσκι (Δεξί εξτρέμ), Μαρτίνοβιτς (δεξί ίντερ), Μάλλιος (πλέι μέικερ).

Ανανέωσαν: Αραμπατζής, Κεδέρης, Μαντάλινιτς, Άρσιτς, Ηλιόπουλος, Σόκολιτς

Παραμένουν: Μάτσκεβιτς, Νικολαϊδης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Λέμος,

Έφυγαν: Τσέπιτς, Αλμέιδα, Τικ, Ζίβκοβιτς, Τσιτομπί, Γκολούμποβιτς, Καλαμάτας, Καλύβας, Καλόμοιρος

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X