Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Ντόνοβαν Μάρσαλ

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Ντόνοβαν Μάρσαλ
Photo Credits: INTIME

Οι «κυανέρυθροι» προχώρησαν στην απόκτηση του Αμερικανού που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Αμύντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Πανιωνίου που σιγά-σιγά ολοκληρώνει το παζλ της νέας σεζόν. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντόνοβαν Μάρσαλ από τον Αμύντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Donovan Marshall-Johnson για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Donovan Marshall-Johnson  γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1992 κι έχει ύψος 2,01 μέτρα.

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 αγωνίστηκε στον Αμύντα στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν και ήταν πρώτος σκόρερ (18 πόντοι κατά μέσο όρο) και πρώτος στην αξιολόγηση στην ομάδα του (17,8 βαθμοί).

Κατά τα σχολικά του χρόνια έλαβε αρκετές τιμητικές διακρίσεις ως μέλος του Shelby County όπου είχε κατά μέσο όρο 16,3 πόντους και 9,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο NJCAA με το Wabash Valley όπου ήταν εξαιρετικός για δύο χρόνια οδηγώντας μάλιστα την ομάδα του σε ρεκόρ 27-5.

Την περίοδο 2012-2013 μεταπήδησε στο NCAA και στους Πάνθηρες του Kentucky Wesleyan College όπου ήταν ακόμα καλύτερος.

Είχε 9,1 πόντους- 5,2 ριμπάουντ με 51,3% στα σουτ και 46,4% στα τρίποντα (καλύτερος στην ομάδα του) σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής.

Τη δεύτερη χρονιά του είχε 10 πόντους και 6,7 ριμπάουντ (πρώτος στην ομάδα του) με 57% στα σουτ.

Μετά το Κολλέγιο αγωνίστηκε στην Αργεντινή (Petrolero, Ameghino αλλά κακώς αναφέρεται ότι έχει πάρει την υπηκοότητα), στην Χιλή (Puente Alto, Ancud, ) και στην Παραγουάη (Olimpia Kings) ενώ στην Ευρώπη έφτασε για πρώτη φορά την περίοδο 2020-2021 και συγκεκριμένα στην Αγγλία όπου αγωνίστηκε με τους Manchester Giants. Είχε κατά μέσο όρο 11 πόντους- 6,1 ριμπάουντ με 46% στα σουτ και 41% στα τρίποντα.

Κατά τη σεζόν 2021-2022 ήταν στέλεχος της Bordeaux στο πρωτάθλημα Γαλλίας ενώ πέρυσι άρχισε τη χρονιά στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Newcastle όπου είχε κατά μέσο όρο 7,2 πόντους- 4,6 ριμπάουντ πριν συμφωνήσει με τον Αμύντα.

Μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ο Donovan Marshall-Johnson έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κι ανυπομονώ να αρχίσουμε δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσης είμαι ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα παίξω μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι θέλω να νικάμε.

Και θα δώσω ό,τι έχω μέσα μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτά νίκες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X