Έκλεισε δύο κορυφαία ονόματα για το Survivor All Star 2 ο Ατζούν - Τρεις... βαρβάτες χυλόπιτες (VIDEO)

Έκλεισε δύο κορυφαία ονόματα για το Survivor All Star 2 ο Ατζούν - Τρεις... βαρβάτες χυλόπιτες (VIDEO)

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που ετοιμάζουν και πάλι βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και ποιοι ξεκαθάρισαν πως δεν θα ταξιδέψουν όσα χρήματα κι αν τους δώσουν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παρών στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star έδωσε το βράδυ της Τρίτης (11/7) και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αν και υπήρχε η γενικότερη απορία για το αν θα παρευρεθεί ο παραγωγός του reality επιβίωσης δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λαμπερή βραδιά και ο Γιώργος Λιανός του έδωσε κάποια στιγμή τον λόγο να κάνει τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που έκλεισε.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έφτασε με το ιδιωτικό του τζετ στο Γαλάτσι για να συγχαρεί τους δύο φιναλίστ. Μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στους παίκτες που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι επειδή παραβίασαν βασικούς κανόνες του και ανακοίνωσε ότι τους περιμένει στο επόμενο All Star!

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ παρά τα μετριότατα φετινά νούμερα, ο Τούρκος συζητάει με τον ΣΚΑΪ για το Survivor All Star, ενώ ήδη έχει κάνει και κάποιες κρούσεις σε παλιότερους παίκτες. Ορισμένοι εξ αυτών απουσίαζαν από το φετινό, ενώ άλλοι παρόντες και θέλουν να ξαναπάνε.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X