Κορμπεράν: «Μετά τον Ολυμπιακό ένιωσα ότι θέλω να κάνω διάλειμμα»

Κορμπεράν: «Μετά τον Ολυμπιακό ένιωσα ότι θέλω να κάνω διάλειμμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Κάρλος Κορμπεράν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Athletic», τονίζοντας ότι μετά τους «ερυθρόλευκους» ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους.

«Η μόνη στιγμή στη ζωή μου που ένιωσα ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα ήταν μετά τον Ολυμπιακό, αλλά μόλις έλαβα αυτό το τηλεφώνημα, μπουμ, άλλαξε και εξαφανίστηκε», ανέφερε αρχικά ο Κορμπεράν για την πρόταση που δέχθηκε από την Γουέστ Μπρομ.

«Ταξιδέψαμε στην Ισπανία και την επόμενη μέρα ήμασταν στο Λονδίνο για να έχουμε συνάντηση με τον σύλλογο. Ο χρόνος ξεκούρασης ήταν μία ημέρα και αρχίσαμε ξανά. Αυτό το πρότζεκτ μου έδωσε ενέργεια.

Είμαι πολύ ειλικρινής, έχω αυτό το συναίσθημα στη Γουέστ Μπρόμ: Αισθάνομαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ και είμαι περήφανος που αντιμετωπίζω αυτή την πρόκληση», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X