Premier League: Τέλος η συνεργασία της με τη Nike για την μπάλα του πρωταθλήματος

Premier League: Τέλος η συνεργασία της με τη Nike για την μπάλα του πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Η Premier League πρόκειται να τερματίσει τη συνεργασία της με τη Nike για τη μπάλα του πρωταθλήματος με τη λήξη του συμβολαίου τους το 2025

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Premier League πρόκειται να αλλάξει προμηθευτές μπάλας για τους αγώνες του πρωταθλήματός της, από τη Nike στη Puma.

Η Nike είναι ο πάροχος μπάλας της διοργάνωσης για 25 χρόνια, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει, όταν το συμβόλαιό τους λήξει το 2025.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Athletic», η Nike είχε την ευκαιρία να επεκτείνει το συμβόλαιό της με την Premier League, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει η επικείμενη συμφωνία.

Ο Ρίτσαρντ Σκούνταμορ, πρώην εκτελεστικός πρόεδρος της Premier League, δήλωσε: «Η Nike είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης για την Premier League και, μέσω του ιστορικού της καινοτομίας, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά παρέχοντας υψηλής ποιότητας μπάλες αγώνα για τη διοργάνωση για σχεδόν 20 χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία μας παρατάθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25».

Και οι δύο πλευρές υπέγραψαν εξαετή επέκταση συμβολαίου τον Νοέμβριο του 2018, με διάρκεια έως το 2025, αλλά μόλις αυτό λήξει, η Premier League θα ξεκινήσει συμφωνία με την Puma.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X