Για την ΑΕΚ έχει πάντα «καύσωνα» στις 14 Ιουλίου είτε λέγεται Σέρχιο είτε Ορμπελίν

Για την ΑΕΚ έχει πάντα «καύσωνα» στις 14 Ιουλίου είτε λέγεται Σέρχιο είτε Ορμπελίν
Photo Credits: INTIME

Η σημαδιακή 14η Ιουλίου για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και, όμως, η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για την ΑΕΚ. Και ο λόγος έχει να κάνει με την άφιξη δύο ποδοσφαιριστών με εξέχοντα ρόλο στο περσινό νταμπλ της ομάδας.

Και επειδή δεν μας αρέσει να αργοπορούμε και να σας βάζουμε σε σκέψεις και αναζητήσεις ειδικά εν μέσω καύσωνα. Σαν σήμερα η ΑΕΚ κατάφερε τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια να «κλείσει» δύο σημαντικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, στις 14 Ιουλίου του 2021 ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεφε σπίτι του. Ήταν η μέρα, όπου ο Σέρχιο αποχαιρετούσε την Λας Πάλμας με ανάρτηση στο Instagram. Στο μήνυμά του ο Σέρχιο Αραούχο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του από της Λας Πάλμας και έγραφε: «Χρησιμοποίησε όποιον σε χρησιμοποιεί. Εσείς και εγώ πάντα θα έχουμε μια ιστορία».

Και πάμε στα περσινά τα ωραία… Στις 14 Ιουλίου έφθανε στο Άλκμααρ ο Πινέδα. Η Θέλτα είχε δώσει το «ΟΚ» για τον δανεισμό του «Maguito» στην Ένωση και ο «Ορμπεγκόλ» ταξίδευε για Ολλανδία, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον περιμένει στην είσοδο του ξενοδοχείου και να τον αγκαλιάζει.

Φέτος; Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία με τον Νέστορ Αραούχο, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει… ματς με τον Αλεξανδρόπουλο. Για την ΑΕΚ έχει πάντα καύσωνα στις 14 Ιουλίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X