Καμία συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αραούχο - Επιλέγει στόπερ μέσα από περιπτώσεις που θέλει ο Αλμέιδα!

Καμία συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αραούχο - Επιλέγει στόπερ μέσα από περιπτώσεις που θέλει ο Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει τόσο όσο γράφουν στο Μεξικό για την απόκτηση του Νέστορ Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προχωρά στα μεταγραφικά της. Ο Ροντόλφο Πιζάρο έρχεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ενώ την ίδια στιγμή ο Δικέφαλος κοιτάζει και την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στα χαφ. Τι συμβαίνει όμως με τη μεταγραφή του στόπερ;

Αυτή τη στιγμή καμία περίπτωση δεν φαίνεται τόσο προχωρημένη για την ΑΕΚ με την Ένωση να έχει πατήσει ελαφρώς το φρένο αναμένοντας για τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα. Από το στρατόπεδο του Δικεφάλου δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία με την Κλαμπ Αμέρικα για την απόκτηση του Νέστορ Αραούχο. Οι Μεξικανοί παρουσιάζουν την υπόθεση… τελειωμένη, όπως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν διαφορετική άποψη σχετικά με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Όπως φαίνεται όλα παιρνούν από το χερί του Ματίας Αλμέιδα. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ αναζητούν περιπτώσεις που ταιριάζουν στο πλάνο του Αργεντινού τεχνικού, τις παρουσιάζουν σε εκείνον και όταν μια από αυτές τις περιπτώσεις αρέσει στον «Πελάδο» τότε δίχως δεύτερη σκέψη η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση αυτού του παίκτη.

Ο λόγος του Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως είναι.. διαταγή εντός του «κιτρινόμαυρου» οργανισμού και για αυτό ο στόπερ που θα αποκτηθεί θα είναι δική του επιλογή.

Τι λένε στο Μεξικό για Αραούχο και ΑΕΚ

Λίγες ώρες νωρίτερα, Μεξικανός δημοσιογράφος ανέφερε πως η μετακίνηση του Νέστορ Αραούχο στον Δικέφαλο είναι σχεδόν τελειωμένη καθώς η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον παίκτη και εσχάτως τα βρήκε και με την Κλαμπ Αμέρικα που ήταν το… βασικό εμπόδιο ως τώρα. Παράλληλα, παρουσιάζεται ως μοναδικό πρόβλημα ο αντικαταστάτης του Αραούχο στη Μεξικανική ομάδα.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει: «Ο Νέστορ Αραούχο πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αμέρικα έχει αποδεχθεί την οικονομική πρόταση της ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό που εκκρεμεί ακόμα είναι να βρουν κεντρικό αμυντικό που καταφθάνει για να τον αντικαταστήσει. Αυτό είναι που σταματά την κίνηση».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X