Ετοιμος για... φευγιό από τον Ολυμπιακό και ο Μπιελ! - «Θα φύγει σχεδόν σίγουρα, ενδιαφέρον από Τζιρόνα, Τορίνο, Μπεσίκτας»

Ετοιμος για... φευγιό από τον Ολυμπιακό και ο Μπιελ! - «Θα φύγει σχεδόν σίγουρα, ενδιαφέρον από Τζιρόνα, Τορίνο, Μπεσίκτας»
Photo Credits: INTIME

Άλλος ένας της περσινής... τρομερής σεζόν του Ολυμπιακού, φεύγει από το λιμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προηγούμενο διάστημα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εμφανιζόταν να αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Μπεσίκτας. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να είχαν κοπάσει τα μεταγραφικά σενάρια για τον Μπιέλ, ωστόσο ρεπορτάζ από την Ισπανία φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο το ενδεχόμενο μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό. 

Συγκεκριμένα ο 26χρονος άσος εμφανίζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ισπανικής Ζιρόνα, της Τορίνο και της Μπεσίκτας που όπως φαίνεται δεν έπαψε να παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Χουάν Κάρλος Ταούρα που αποκαλύπτει την είδηση καταλήγει σημειώνοντας πως: «Θα φύγει σχεδόν σίγουρα από τον Ολυμπιακό»!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X