Στην Αυστρία για την προετοιμασία της Μαγιόρκα ο Μάρτιν Βαλιέντ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Στην Αυστρία για την προετοιμασία της Μαγιόρκα ο Μάρτιν Βαλιέντ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στην Αυστρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μαγιόρκα, βρίσκεται ο 28χρονος Σλοβάκος στόπερ, Μάρτιν Βαλιέντ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αυστρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μαγιόρκα, βρίσκεται ο 28χρονος Σλοβάκος στόπερ, Μάρτιν Βαλιέντ.

Ο Βαλιέντ είναι στην 28μελη αποστολή της ισπανικής ομάδας παρότι οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι στα… μαχαίρια με τον τεχνικό της ομάδας, Χαβιέ Αγκίρε. Ο Βαλιέντ, λοιπόν, φέρεται να απασχολεί την ΑΕΚ με τις πληροφορίες, μάλιστα, να θέλουν τον Σλοβάκο άσο να είναι πιο ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» μεταγραφική λίστα από τον Νέστορ Αραούχο της Κλαμπ Αμέρικα.

Ο Βαλιέντ αγωνίζεται στη Μαγιόρκα τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Την περασμένη σεζόν (2022-23) έγραψε στο κοντέρ 30 συμμετοχές (2659 λεπτά) στη La Liga με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας και υπήρξε μία από τις «κολόνες» της αμυντικής γραμμής.

Την περίοδο (2021-22) έπαιξε με τη Μαγιόρκα σε 36 ματς (3183 λεπτά) στη La Liga, έχοντας συνολικά 102 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας.

Εκτός από την Μαγιόρκα πέρασε πιο παλιά στην Ιταλία από Κιέβο και Τερνάνα. Εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σλοβακίας (13 συμμετοχές) κι έχει ύψος 1,87μ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X