Έχουν «τσακωθεί» με την αλήθεια στον Παναθηναϊκό!

Έχουν «τσακωθεί» με την αλήθεια στον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό έχουν «μαλώσει» με την αλήθεια και αυτό αποδείχθηκε στην υπόθεση Μπράμπετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και πρόσφατα γράφτηκε πως πήγε να πάρει τον Μπράμπετς από τον Άρη.

Πράγματι, αυτό ισχύει… Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου χτύπησε την πόρτα του Καρυπίδη για τον Τσέχο αμυντικό. Έκανε πρόταση, αλλά αυτά που γράφτηκαν για ποσά και διέδιδαν οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ήταν ένα ψεύτικο στόρι που έφτιαξαν οι «πράσινοι», προφανώς για να γλυκάνουν τον κόσμο τους σε μία περίοδο, όπου η μουρμούρα μεγαλώνει για τη μη υλοποίηση της μεταγραφής του κεντρικού αμυντικού που ήταν και είναι ζητούμενο, με δεδομένο πως σε λίγες μέρες η ομάδα παίζει προκριματικά Champions League.

Και πάμε στο προκείμενο… Πάμε να γράψουμε τι ειπώθηκε, τι γράφτηκε και τι τελικά ισχύει στην υπόθεση Παναθηναϊκός – Μπράμπετς. Και συμβολευούμε τον κόσμο να μην πιει τώρα νερό, διότι θα κατουρηθεί από τα γέλια, ενώ όσοι έχουν λίγα μαλλιά, δέκα τρίχες δηλαδή, να μην το διαβάσουν ή να μην το ακούσουν, διότι θα τις χάσουν και αυτές.

Ο Παναθηναϊκός χτύπησε την πόρτα του Άρη και αρχικά γράφτηκε για ποσό γύρω στα δύο εκατ. ευρώ. Εν συνεχεία, κανά δίωρο δηλαδή μετά το ποσό αυτό έπεσε στο 1,8 εκατ. ευρώ. Εν συνεχεία γράφτηκαν για σκληρές διαπραγματεύσεις και πως ο Άρης είπε «όχι» τελικά.

Γιατί είπε «όχι» ο Άρης; Διότι πολύ απλά ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 900 χιλιάρικα για να πάρει τον παίκτη και ο Καρυπίδης «γέλασε» με το ποσό αυτό, διότι πρόκειται για βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.

Έτσι ο παίκτης έμεινε Σαλόνικα και ο ΠΑΟ την «ψάχνει» μπας και επιστρέψει ο Βέλεθ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X