Πιθανό να επανέλθει η Λανς με νέα πρόταση στην ΑΕΚ για τον Μουκουντί - Τι αναφέρουν οι Γάλλοι (ΦΩΤΟ)

Πιθανό να επανέλθει η Λανς με νέα πρόταση στην ΑΕΚ για τον Μουκουντί - Τι αναφέρουν οι Γάλλοι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί «πουλά» σε βελγικό και γαλλικό Τύπο με τη Λανς να μην αποκλείεται να επανέλθει με «πιο γενναιόδωρη πρόταση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε περίοπτη θέση στον γαλλικό και τον βελγικό Τύπο βρίσκεται το όνομα του αμυντικού της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος φαίνεται να απασχολεί τις Λανς και Μπριζ που κατέθεσαν προτάσεις στην Ένωση που δεν έγιναν δεκτές.

Όπως προέκυψε σήμερα Τετάρτη (12/7) η Μπριζ χτύπησε την… πόρτα της ΑΕΚ για τον «λοχία». Κατέθεσε προσφορά οκτώ εκατομμυρίων ευρώ που δεν έγινε δεκτή. Αυτή, όμως, δεν ήταν η πρώτη προσφορά που απέρριψε η ΑΕΚ για τον Καμερουνέζο στόπερ. Είχε προηγηθεί και η «πόρτα» στη Λανς που, όμως, δεν αποκλείεται να επανέλθει.

Όπως αναφέρουν οπαδικά sites των «λενσουά», η ομάδα αναζητεί στόπερ ενόψει της δύσκολης σεζόν με πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League και ο χρόνος πιέζει. Έτσι όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ «η Λανς δεν αποκλείεται να επανέλθει με μία πιο γενναιόδωρη προσφορά για τον Μουκουντί». Ταυτόχρονα στα δημοσιεύματα τονίζεται πως την υπόθεση παρακολουθεί στενά η Σεντ Ετιέν που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 30% σύμφωνα με διάφορες πηγές. ποσοστό μεταπώλησης 30% σύμφωνα με διάφορες πηγές.

Έτσι αν γινόταν δεκτή μια προσφορά σε αυτά τα ποσά για τον πρώην πράσινο, ο σύλλογος θα μπορούσε να λάβει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ στην υπόθεση! Χρήματα που οι «στεφανουά» έχουν ανάγκη.

Την ίδια στιγμή, όπως προαναφέραμε, σήμερα Τετάρτη (12/7) τα τουρκικά ΜΜΕ γράφουν για την Μπεσίκτας που φέρεται να έχει στη λίστα της τον Καμερουνέζο αμυντικό, με δεδομένο πως η «καρά καρτάλ» βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ.

Πιθανό να επανέλθει η Λανς με νέα πρόταση στην ΑΕΚ για τον Μουκουντί - Τι αναφέρουν οι Γάλλοι (ΦΩΤΟ)

Ταυτόχρονα, στα ρεπορτάζ γίνεται λόγος για το «όχι» της ΑΕΚ στις δύο προτάσεις που έφθασαν στα γραφεία της από τις Μπριζ και Λανς ύψους 8 εκατ. ευρώ. Και επισημαίνεται πως «ο Μουκουντί δεν θα φύγει εύκολα από την ΑΕΚ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X