Σίγουρος ο πρόεδρος της Βίντα για Πάλμα: «Ξέρουμε πως όλα είναι έτοιμα για να φύγει από τον Άρη»

Σίγουρος ο πρόεδρος της Βίντα για Πάλμα: «Ξέρουμε πως όλα είναι έτοιμα για να φύγει από τον Άρη»
Photo Credits: INTIME

Σίγουρος πως ο Λουίς Πάλμα θα αποχωρήσει από τον Άρη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βίντα (σ.σ. πρώην ομάδα του Πάλμα), Λουίς Κρουζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Λουίς Πάλμα μίλησε ο πρόεδρος της Βίντα, συλλόγου στον οποίο αγωνιζόταν ο νεαρός πριν μετακομίσει στον Άρη.

Ο Λουίς Κρουζ εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο Πάλμα θα αποχωρήσει από τον Άρη επισημαίνοντας πως «το θέμα είναι να δούμε ποια θα είναι η καλύτερη πρόταση και τι είναι το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή»

«Γνωρίζουμε ότι έκανε μια θεματική χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους. Στο τέλος θα πρέπει να προκύψει η απόφαση του συλλόγου, που ταιριάζει καλύτερα στο μέλλον του Λουίς. Πάντα τον συμβουλεύω. Θέλω ό,τι καλύτερο για την καριέρα του. Νιώθω υπερήφανος που τον βλέπω να πετυχαίνει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ντεπορτίβο Βίντα που κατέχει το 40% των δικαιωμάτων του.

«Νομίζω ότι το οικονομικό θέμα είναι στο παρασκήνιο, αλλά εκεί έξω ξέρουμε πως όλα είναι έτοιμα για να φύγει ο Λουίς, είναι απλά το θέμα να δούμε ποια είναι η καλύτερη πρόταση και τι είναι το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή», επισήμανε ο Κρουζ και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πραγματικές προσφορές. Ο Λουίς να αποφασίσει που θέλει να πάει, εκεί που νιώθει άνετα. Είναι σπουδαίος παίκτης, το δείχνει σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε το καλύτερο γι’ αυτόν και την οικογένειά του».

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, τονίζεται πως «σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ρέιντζερς από την Σκωτία, η Άντερλεχτ από το Βέλγιο και η ΑΕΚ, Πρωταθλήτρια στην Ελλάδα, ενδιαφέρονται για τον Ονδουριανό».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X