ΑΕΚ: Ο Μάλλιος και το Ελληνικό χάντμπολ στηρίζουν το «Ελπίδα Summer Festival»

ΑΕΚ: Ο Μάλλιος και το Ελληνικό χάντμπολ στηρίζουν το «Ελπίδα Summer Festival»

Ο παίκτης της ΑΕΚ μαζί με την υπόλοιπη αντιπροσωπεία του χάντμπολ βρέθηκαν κοντά στα παιδιά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μ. Βαρδινογιάννη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μία φορά το χάντμπολ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και ενώνει τις δυνάμεις του με το BeActiveHellas στο καινοτόμο τριήμερο (11-13 Ιουνίου) εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νους υγιής εν σώματι υγιεί, στην πράξη!» που θα εφαρμοστεί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα».

Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου τα παιδιά του συλλόγου πήραν μέρος σε κυκλική βιωματική εκπαίδευση, «νου και σώματος», σε τέσσερις σταθμούς: Χάντμπολ- Ρομποτική- Πειράματα- Αναρρίχηση.

Το δικό του μήνυμα αμέριστης υποστήριξης στο πρόγραμμα έστειλε ο νέος Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου, ενώ παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής BeActiveHellas Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο Διοικητής του Ογκολογικού Νοσοκομείου Μανώλης Παπασάββας.

Tην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής BeActiveHellas Κώστας Σταματιάδης, ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών και παίκτης της ΑΕΚ, Χάρης Μάλλιος, η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών Μάγδα Κεπεσίδου, η διεθνής αθλήτρια Παρασκευή Καραμάνου, καθώς και οι τεχνικοί σύμβουλοι της ΕΑΠ Γιάννης Βαρελτζής και Κυριακή Μπακουλοπούλου.

Τον επιστημονικό σχεδιασμό του προγράμματος και τον συντονισμό της δράσης έχει το μέλος της Επιτροπής BeActiveHellas Δρ. Ιλεάνα Κλοκώνη.

«Η χαρά που είδαμε στα μάτια των παιδιών δεν συγκρίνεται με κανένα πρωτάθλημα και κανένα κύπελλο!»
Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης υπογράμμισε: «Η ΟΧΕ, μένοντας πιστή στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά, είναι πάντα παρούσα και πάντα κοντά στα παιδιά όλου του κόσμου. Ειδικότερα βέβαια, στα πιο ιδιαίτερα παιδιά. Στα παιδιά που χρειάζονται στήριξη και Ελπίδα. Για αυτό και δεν μπορούσε να λείψει από αυτή την πολύ όμορφη, την πολύ ζέστη εκδήλωση για τα παιδιά της Ελπίδας. Μαζί με το Υπουργείο Αθλητισμού, την ΓΓΑ, το Be Active Hellas και βέβαια το ΔΣ της Ελπίδας. Με τον Υπουργό τον Κύριο Οικονόμου, τον γγΑ τον Γιώργο τον Μαυρωτα, τον Διονύση Καρακάση, την Ιλεάνα Κλοκώνη , την Γενική Γραμματέα της Ελπίδας , Τζωρτζίνα Έλληνα , τον Χάρη τον Μάλλιο, την Μάγδα Κεπεσίδου, την Βιβιάνα Καραμάνου, την Κούλα Μπακουλοπούλου και τον Γιάννη Βαρελτζή. Μαζί, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε τα καλύτερα, σε αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά της Ελπίδας».

Ο διεθνής πλέι μέικερ Χάρης Μάλλιος δήλωσε: «Μέσω του προγράμματος BEACTIVE είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που εκπροσωπήσαμε το χάντμπολ στην εκδήλωση αυτή και προσφέραμε στιγμές ξεγνοιασιάς σε παιδιά που παλεύουνε καθημερινά με τον καρκίνο. Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε και εμείς ελπίδα στα παιδιά αυτά που με το θάρρος και την δύναμή τους είναι πρότυπα για όλους εμάς και βλέποντας την χαρά τους σήμερα από κοντά να σε διδάσκουνε ότι τελικά στην ζωή πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια μας και ποτέ να μην τα παρατάμε».

Η διεθνής τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου σημείωσε: «Ο αθλητής δεν είναι αθλητής μόνο στο γήπεδο, πρέπει κατά τη γνώμη μου να είναι ένα ισχυρό πρότυπο και εκτός αυτού! Η χαρά που είδαμε στα μάτια των παιδιών σήμερα δεν συγκρίνεται με κανένα πρωτάθλημα και κανένα κύπελλο! Ελπίζω να οργανωθούν και άλλες τέτοιες δράσεις και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας όσο περισσότερο γίνεται! Υγεία σε όλους και περαστικά μέσα από την καρδιά μας σε όλα τα παιδιά και τους ανθρώπους που παλεύουν για κάτι που σε εμάς μοιάζει δεδομένο!»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X