Διαρροές από τον Άρη: «Καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς από τον Καρυπίδη»

Διαρροές από τον Άρη: «Καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς από τον Καρυπίδη»
Photo Credits: INTIME

Βάσει των όσων προκύπτουν μέσα από διαρροές ο Άρης δεν προτίθεται να πουλήσει τον Μπράμπετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Γιάκουμπ Μπράμπετς και της επίσημης πρότασης, που από τη Θεσσαλονίκη λέγεται πως έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Άρη για την απόκτησή του!

Βάσει των όσων προκύπτουν μέσα από διαρροές της «κίτρινης» ΠΑΕ και το περιβάλλον του ίδιου του Θόδωρου Καρυπίδη, ο τελευταίος δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Τσέχου στόπερ!

«Ο Καρυπίδης δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς. Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα συνεχίζουν προσηλωμένοι στους στόχους που έχουν τεθεί», αναφέρουν άτομα από το στενό περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, αλλά και κύκλοι της ομάδας. O 30χρονος κεντρικός αμυντικός είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Άρη, οπότε ενδεχόμενη πώλησή του θα σήμαινε και πολύ μεγάλο ρίσκο, 15 ημέρες πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας στα προκριματικά του Conference League. Ο Άρης ήδη ψάχνει στόπερ, να σημειωθεί, επομένως αν έφευγε ο Μπράμπετς θα έπρεπε να φέρει στη Θεσσαλονίκη δύο και όχι έναν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X