Πογιέτ για Μπάλντοκ: «Έπαιξε τραυματίας κόντρα στον Μπαπέ για 104'!»

Πογιέτ για Μπάλντοκ: «Έπαιξε τραυματίας κόντρα στον Μπαπέ για 104'!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση του Μπάλντοκ με Ιρλανδία και Γαλλία ενώ ήταν τραυματίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη Sun:

«Τώρα που τελείωσε μπορώ να το πω. Στο παιχνίδι απέναντι στην Ιρλανδία, περίπου στο 20λεπτο, γύρισε πολύ άσχημα τον αστράγαλό του, πολύ άσχημα. Κόντεψε να βγει αλλαγή αλλά τον ρώτησα αν αντέχει μέχρι το ημίχρονο. Στην ανάπαυλα, ο αστράγαλός του ήταν πραγματικά πρησμένος, όμως του τον έδεσαν και μου ζήτησε πέντε λεπτά για να μου πει αν θα συνεχίσει. Εν τέλει, έκανε ένα απίστευτο ματς, τρέχοντας πάνω κάτω στην πλευρά.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν ο αστράγαλός του μετά το παιχνίδι ή την επόμενη ημέρα, όταν πετάξαμε για Γαλλία. Ήταν μαύρος και μπλε από το πρήξιμο και μιάμιση μέρα μετά έπρεπε να παίξει κόντρα στον Εμπαπέ. Το 90% των ανθρώπων θα πίστευαν πως δεν μπορεί να το κάνει. Του μιλούσα και μου έλεγε ‘κόουτς, θα παίξω κανονικά, μην ανησυχείς’.

Και δεν έπαιξε για 20, 40 ή 60 λεπτά. Με τις καθυστερήσεις, έπαιξε 104 λεπτά απέναντι στον Εμπαπέ. Τέτοιους ανθρώπους, τέτοια άτομα σε οποιαδήποτε ομάδα. Γιατί έδειξε πόσο ανταγωνιστικός και πόσο δυνατός είναι. Πρέπει να ξέρεις την προσωπικότητα».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X