Αδιανόητα πράγματα: Ο Μπακαμπού έχει ανακοινωθεί από την Αλ Νασρ, αλλά υπογράφει με τη Γαλατασαράι!

Αδιανόητα πράγματα: Ο Μπακαμπού έχει ανακοινωθεί από την Αλ Νασρ, αλλά υπογράφει με τη Γαλατασαράι!
Photo Credits: INTIME

Απίθανη εξέλιξη με τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος παρόλο που έχει ανακοινωθεί από την Αλ Νασρ, τα βρήκε σε όλα με τη Γαλατά, σύμφωνα με τους Τούρκους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέκα ημέρες έπειτα από την ανακοίνωσή του από την Αλ Νασρ των ΗΑΕ, ο Σεντρίκ Μπακαμπού φέρεται να συμφώνησε με τη Γαλατάσαραϊ και προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Άραβες!

Ο δημοσιογράφος Χαρούκ Γιουρεκλί υποστήριξε στην εκπομπή του καναλιού YouTube «Sport Gecesi» ότι ο περσινός πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League τα βρήκε με την Γαλατασαράι με ετήσιες απολαβές 1.500.000 ευρώ.

Το πρόβλημα με την Αλ Νασρ αφορά την οικογένειά του, η οποία δεν θέλει να μείνει στο Κατάρ κι έτσι ο Μπακαμπού βρήκε μια εναλλακτική λύση, σύμφωνα με τους Τούρκους. Ο Γιουρεκλί υποστηρίζει ότι η Αλ Νασρ βρίσκεται σε επικοινωνία με την «τσιμπόμ» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπακαμπού μπορεί να βρεθεί στο δρόμο της ΑΕΚ προς τα… αστέρια, καθώς η «τσίμπομ» είναι πιθανή αντίπαλος της Ένωσης, στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X