Χρειάστηκε ανατροπή, αλλά πέρασε στα ημιτελικά του Wimbledon ο Τζόκοβιτς!

Χρειάστηκε ανατροπή, αλλά πέρασε στα ημιτελικά του Wimbledon ο Τζόκοβιτς!

Αν και βρέθηκε πίσω, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέτρεψε το ματς κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, κέρδισε με 3-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους 4 καλύτερους τενίστες του Wimbledon για το 2023 προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος, παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ, έκανε την απόλυτη ανατροπή κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, επικράτησε με 3-1 σετ και είναι εκείνος που θα διεκδικήσει μία θέση τον μεγάλο τελικό.

Ο Ρώσος ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, κερδίζοντας με 6-4 games. Τότε, όμως, ήρθε η ώρα για την αντίδραση του Τζόκοβιτς. Έφτασε στην ισοφάριση με 6-1 games στο δεύτερο σετ, για να πάρει το προβάδισμα στη συνέχεια, κάνοντας το 2-1 (6-4).

Ο Σέρβος πήρε τελικά την πρόκριση, αφού στο τέταρτο σετ επικράτησε 6-3, τελειώνοντας οριστικά το παιχνίδι και πλέον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Σίνερ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X