Τσέκαρε ξανά 11άδα ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ στην προπόνηση - Tα πρόσωπα

Τσέκαρε ξανά 11άδα ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ στην προπόνηση - Tα πρόσωπα
Photo Credits: INTIME

Τι δούλεψε ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Ο Ματίας Αλμέιδα στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ το απόγευμα τσέκαρε ξανά την 11άδα που έχει στο μυαλό του ενόψει του τρίτου φιλικού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά και για τα προκριματικά του Champions League.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δούλεψε πάνω σε τακτική, ανάπτυξη από την άμυνα και πρέσινγκ ψηλά.

Εκεί η μία ομάδα που είχε τους βασικούς αμυντικογενείς, δηλαδή μπροστά από τον Αθανασιάδη τον Βίντα με τον Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερό μπακ και τον Γιόνσον με τον Σιμάνσκι στον άξονα. Αντίπαλοι τους ήταν οι: Στάνκοβιτς, Λαμαράνα, Ραντόνια, Μαχαίρας, Πήλιος, Κοσίδης, Ζίνι.

Αργότερα δούλεψε και στην επιθετική ανάπτυξη με Ελίασον αριστερά, Άμραμπατ δεξιά, τον Τσούμπερ σε ελεύθερο ρόλο και Φαν Βέερτ-Γκαρσία στην επίθεση. Σε άλλη άσκηση Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Βίντα, Σιμάνσκι και Γιόνσον έκαναν άμυνα απέναντι σε: Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Πήλιο, Γαλανόπουλο και Λαμαράνα.

Έτσι σύμφωνα με όσα έδειξε ο Αλμέιδα προσανατολίζεται στους εξής: Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξιά στην άμυνα, τον Χατζισαφί αριστερά, τον Μουκουντί με τον Βίντα στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόνσον με τον Σιμάνσκι στον άξονα, δεξιά στην επίθεση τον Ελίασον, αριστερά τον Άμραμπατ και τον Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X