Η Ίντερ Μαϊαμι παρουσιάζει τα ξημερώματα της Κυριακής τον Μέσι και ο Πιζάρο ετοιμάζει βαλίτσες για ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Η Ίντερ Μαϊαμι παρουσιάζει τα ξημερώματα της Κυριακής τον Μέσι και ο Πιζάρο ετοιμάζει βαλίτσες για ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε μέσω social media την ώρα και ημέρα παρουσίασης του Λιονέλ Μέσι, με τον Πιζάρο να ετοιμάζεται για Ελλάδα και ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε μέσω social media την ώρα και ημέρα παρουσίασης του Λιονέλ Μέσι, του οποίου η άφιξη στις ΗΠΑ θα σημάνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και την υλοποίηση της μεταγραφής του Ροντόλφσο Πιζάρο στην ΑΕΚ.

Έτσι όπως αναφέρει η Ίντερ Μαϊάμι στα κοινωνικά της δίκτυα, η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 τοπική ώρα στις 16/7 (01:00 ώρα Ελλάδας, 17/7) και αυτό το φαντασμαγορικό γεγονός αναμένεται να σημάνει τις άμεσες εξελίξεις στη μεταγραφή του Πιζάρο στην ΑΕΚ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Πιζάρο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα. Kαι επί της ουσίας η Ένωση περιμένει να «τελειώσουν» οι διαδικασίες με τον Μέσι για να μπορέσει και η ίδια να τελειώσει θετικά την υπόθεση του Μεξικανού άσου.

Ο Πιζάρο είναι δεδομένα ένας ποδοσφαιριστής που θέλει τόσο πολύ ο «Pelado» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθεί να κάνει πράξη από οικονομικής πλευράς. Να θυμίσουε ή πιο σωστά να επισημάνουμε πως ο Μεξικανός άσος θα έρθει στην Ελλάδα πιθανώς με αποδοχές σχεδόν ένα εκατ. ευρώ που θα τον καθιστούν ως έναν από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες της ΑΕΚ.

Δείτε το tweet της Ίντερ Μαϊάμι:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X