Έρχονται αυτοί ακριβώς που ζήτησε ο Αλμέιδα

Έρχονται αυτοί ακριβώς που ζήτησε ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τους παίκτες που θα ντυθούν οσονούπω στα κιτρινόμαυρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα παιδιά που βρίσκονται στην προετοιμασία της ΑΕΚ, κι από το «enwsi.gr» δεν είναι και λίγα (!), μας μεταφέρουν καθημερινά ότι ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας πραγματικά ευτυχισμένος προπονητής! Υπάρχουν δύο διαφορετικών ειδών προσεγγίσεις προπονητών, που ενώ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δεν έχουν πάει οι βασικές μεταγραφικές προσθήκες, βγάζουν προς τα έξω ότι όλα είναι καλά.

Η πρώτη προσέγγιση είναι αυτή που ένας προπονητής το… παίζει καλά και δηλώνει ότι είναι όλα καλά για να προστατεύσει την ομάδα του και για να μην εκθέσει τη διοίκηση για την όποια καθυστέρηση μεταγραφής. Η δεύτερη προσέγγιση είναι να νιώθει πραγματικά καλά ο προπονητής επειδή γνωρίζει και αισθάνεται σιγουριά για το ποιοι θα έρθουν.

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον χαρακτήρα, αλλά και την προσωπικότητα και ότι θα προφύλασσε την ομάδα του και δεν θα εξέθετε τη διοίκηση σε μια μεταγραφική καθυστέρηση. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ο «Πελάδο» ανήκει στην δεύτερη προσέγγιση.

Είναι δηλαδή πραγματικά χαρούμενος (και δεν το… παίζει) γιατί είναι παράλληλα και σίγουρος ότι τα «θέλω» του, έχουν πάρει το δρόμο τους, για να του έρθουν, όπως ακριβώς συνέβη με τον Πινέδα.

Το καλύτερο ρόστερ δεδομένα η ΑΕΚ!

Προσωπική μου αίσθηση και βάσει του ρεπορτάζ, είναι ότι οι βασικές του επιλογές, τόσο για τη θέση του στόπερ με διεθνή θηριώδη και έμπειρο σέντερ μπακ, όσο κι αυτή του Πισάρο για μεσοεπιθετικά, βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και μέσα στην εβδομάδα, θα κλείσουν στην ΑΕΚ. Παίκτες με την υπογραφή… Αλμέιδα, αμφότεροι!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάλεψε χρόνια για να βρει τον κατάλληλο προπονητή, τον βρήκε και δεν πρόκειται να του χαλάσει κανένα μεταγραφικό χατίρι. Ο Αλμέιδα και πέρυσι, στο ξεκίνημά του στην ΑΕΚ και μάλιστα ύστερα από μια αποτυχημένη σεζόν της ομάδας, έδειξε και με τα «όχι» του σε παίκτες που του προτάθηκαν και με τις τελικές του επιλογές, ότι δεν είναι ο προπονητής που θέλει να… αρμέξει οικονομικά τη διοίκηση για να έχει παίκτες με το… τσουβάλι, αλλά θέλει να κάνει στοχευμένες κινήσεις για ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.

Η ΑΕΚ σύντομα, θα έχει το πιο ολοκληρωμένο και παράλληλα τοκαλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Έχοντας κρατήσει αναλλοίωτο τον κορμό του νταμπλ κι έχοντας ενισχυθεί ποιοτικά και στοχευμένα, εκεί που πρέπει, με τους παίκτες ακριβώς που θέλει ο Αλμέιδα.

Θα το διαπιστώσουν οι πάντες, λίαν συντόμως, εδώ θα είμαστε. Το ότι θα έχει ωστόσο το καλύτερο ρόστερ, δεν σημαίνει ότι θα της εξασφαλίσει και την επιτυχία. Τα δύσκολα θα ξεκινήσουν από εκεί και πέρα…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X