Τρελάθηκε ο Αλμέιδα με οπαδό της ΑΕΚ στην Ολλανδία που είχε τατουάζ Μαραντόνα!

Εικόνες από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία – Ημέρα 13η
Photo Credits: INTIME

Τρέλα επικρατεί για τον Ματίας Αλμέιδα στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ματίας Αλμέιδα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, φίλος της Ένωσης από τον Περισσό που μετανάστευσε στην Ολλανδία, εμφανίστηκε στην προπόνηση και ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον Πελάδο έχοντας στο αριστερό του πόδι τατουάζ με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Είναι ένα τατουάζ που απεικονίζει τον Μαραντόνα να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 19856. Μόλις, λοιπόν, ο φίλος της ΑΕΚ ζήτησε στον Αλμέιδα να βγουν μία φωτογραφία και ο Ματίας αντιλήφθηκε την παρουσία… του Ντιέγκο στο πόδι του,. τρελάθηκε από τη χαρά του. Του ζήτησε μάλιστα να σηκώσει το πόδι του και να βγάλουν μια φωτογραφία, όπου θα φαίνεται το τατουάζ.

Να θυμίσουμε, βέβαια πως ο Αλμέιδα είχε ξεχωριστή σχέση με τον Μαραντόνα.

Σε ηλικία 12 ετών ο Αλμέιδα είχε στείλει στον «Ντιεγκίτο» ένα γράμμα. Μέσα σε λίγες λέξεις, ο Αλμέιδα εξέφραζε το θαυμασμό του στον ποδοσφαιρικό Θεό της Αργεντινής και τον παρακαλούσε για μια υπογεγραμμένη φανέλα. Η απάντηση άργησε αλλά ήρθε….

Και ευτυχώς ήταν παρόντα τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ο Μαραντόνα αποφάσισε να δώσει τη φανέλα που του ζήτησε ο λιλιπούτιος θαυμαστής μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε το 2005 στην αργεντίνικη TV με τίτλο… «η νύχτα του δεκαριού»!

Μια μικρή υποσημείωση! Ο Μαραντόνα δεν γνώριζε ότι ο μικρός Ματίας ήταν ο Αλμέιδα, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής για το σκοπό αυτό, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στον Ντιέγκο αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν τη στιγμή από την τηλεόραση…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X