Στην Κρήτη για τον ΟΦΗ ο Λαμπρόπουλος

Στην Κρήτη για τον ΟΦΗ ο Λαμπρόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στο Ηράκλειο έφτασε το πρωί της Δευτέρας ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για λογαριασμό του ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη νέα του «βάση» προσγειώθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο 33χρονος στόπερ έφτασε το πρωί στο Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Τον περίμεναν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βογιατζάκης και ο team manager της ομάδας Σάββας Τσαμπούρης.

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Μπόχουμ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας.

«Είμαι χαρούμενος που συναντώ ανθρώπους που γνωρίζω από το παρελθόν και τους βρίσκω ξανά. Η αλλαγή είναι λίγο περίεργη, θέλω λίγο τον χρόνο μου για να επανέλθω και το βλέπω πολύ θετικά και είμαι αισιόδοξος», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός.

Όσον αφορά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ σημείωσε: «Αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα, θα ήθελα να γυρίσω σε μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ. Ήταν μια καλή ευκαιρία και για την ομάδα και για μένα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X