H Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Βλάχοβιτς

H Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Βλάχοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για την ενίσχυση της επίθεσης ο… φευγάτος από τη Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πόρτα της εξόδου φαίνεται να βλέπει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέντον έχει στη λίστα της, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι Παριζιάνοι έχουν τέσσερα ονόματα, συνολικά, στη λίστα τους για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ένα από τα οποία είναι και ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός. Το μέλλον του οποίου προβλέπεται θολό στο Τορίνο, παρά το γεγονός ότι είχε τα πρωτεία στο σκοράρισμα της ομάδας του την περασμένη σεζόν, με 14 τέρματα.

Στα 70 εκατομμύρια ευρώ κοστολογείται ο Βλάχοβιτς από τη Γιουβέντους, για τον οποίο ενδιαφέρονται, επιπλέον, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, χωρίς όμως να έχουν ανοίξει κάποιον κύκλο συζητήσεων.

Στη λίστα, επιπλέον, βρίσκονται ονόματα όπως αυτό του Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι, αλλά και του Ράνταλ Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ένα καλοκαίρι πολύ καυτό για τους Παριζιάνους, έχοντας κάνει ήδη πέντε πολύ δυνατές μεταγραφές, αποκτώντας τους Μίλαν Σκρίνιαρ, Μάρκο Ασένσιο, Μανουέλ Ουγκάρτε, Κανγκ Ιν Λι και Λούκας Ερνάντεζ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X