Μπεσίκτας: Κυνηγάει τη «βόμβα» με Ντούσαν Τάντιτς

Μπεσίκτας: Κυνηγάει τη «βόμβα» με Ντούσαν Τάντιτς
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια ηχηρότατη μεταγραφή είναι η Μπεσίκτας καθώς προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Ντούσαν Τάντιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει για γερό μεταγραφικό «μπάσιμο» η Μπεσίκτας!

Οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης μετά και την επίσημη απόκτηση του Άρθουρ Μαζουάκου από την Γουέστ Χαμ, θέλει να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Nτούσαν Τάντιτς!

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Μπεσίκτας έχει αρκετά ονόματα στη λίστα για την επιθετική της γραμμή με τον Σέρβο να αποτελεί τον διακαή πόθο του Σενόλ Γκιουνές.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να «σπάσει» το συμβόλαιο του με τον Άγιαξ παρότι αυτό λήγει σε έναν χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να υπάρξει οριστική συμφωνία με την Μπεσίκτας.

Με τη φανέλα του «Αίαντα» ο Τάντιτς έχει καταγράψει 241 συμμετοχές στις οποίες έχει σκοράρει 105 τέρματα ενώ έχει μοιράσει 115 ασίστ.

Μεταξύ άλλων ο Σέρβος ως αρχηγός της ομάδας του Άμστερνταμ έχει σηκώσει τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ Ολλανδίας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X