Η ΑΕΚ από μέρα σε μέρα ανακοινώνει και στόπερ!

Η ΑΕΚ από μέρα σε μέρα ανακοινώνει και στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής με τον «εκλεκτό» κεντρικό αμυντικό του Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εβδομάδα μεταγραφών θα είναι αυτή που ξεκίνησε για την ΑΕΚ!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της στην Ολλανδία, όπου την Πέμπτη (13/09, 14:30) θα δώσει το τελευταίο της φιλικό απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, όμως οι κιτρινόμαυροι τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς και τα μεταγραφικά.

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού έχουν προχωρήσει πολύ τις επαφές με τον εκλεκτό στόπερ, ο οποίος φυσικά έχει την έγκριση του «Πελάδο» και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση από μέρα σε μέρα θα προβεί στην ανακοίνωση του παίκτη. Μιλάμε για αγορά, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν στην απόκτησή του από την οποία στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα.

Αυτό που μένει είναι η οριστική θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θηριώδης και φυσικά διεθνής με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας του, ενώ η απόκτησή του θα προκαλέσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Αλμέιδα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και δη τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς.

Πλέον σε συνδυασμό με την απόκτηση του συγκεκριμένου αμυντικού, ο «Πελάδο» θα έχει τους Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου και έναν εκ των Χρυσόπουλου και Γεμπόα, από τους οποίους θα επιλέγει για το εκάστοτε παιχνίδι, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νεαποκτηθής παίκτης αναμένεται να ενσωματωθεί γρήγορα στις προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ένωσης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X