ΑΕΚ: «Ανάσα» και από αύριο η τελική ευθεία στην Ολλανδία μαζί με... μεταγραφές

ΑΕΚ: «Ανάσα» και από αύριο η τελική ευθεία στην Ολλανδία μαζί με... μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος καταγράφει την καθημερινότητα της ΑΕΚ και τις προτεραιότητες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ κέρδισε το Σάββατο (8/7) την Αντβέρπ με 0-3 στην Αμβέρσα και έκανε πολύ καλή εμφάνιση αφήνοντας προσδοκίες για την επόμενη ημέρα, όταν θα «γεμίσει» από επιστροφές και την ενίσχυση της. Και αυτή η καλή εικόνα έφερε χαμόγελα για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ με την Ένωση.

Στην Ολλανδία η ημέρα σήμερα είναι… κενή, καθότι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έχουν ρεπό. Έτσι οι περισσότεροι πήραν τα ποδήλατα τους για μικρές ή μεγάλες βόλτες και κάποιοι έμειναν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Και αυτό το κενό ήταν χρήσιμο για τους «κιτρινόμαυρους» για να πάρουν χρόνο ξεκούρασης ενόψει της αυριανής δύσκολης ημέρας. Απομένουν πλέον στο Μπουργκ Χάαμσταντ τρεις ημέρες προπονήσεων, την Πέμπτη το απόγευμα το φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Σιένταμ και την Παρασκευή το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να… χαμήλωσε τα μεταγραφικά αναφέροντας ότι είναι χαρούμενος με το γκρουπ παικτών που έχει και δουλεύει και περιμένει χωρίς πανικό και βιασύνη την ενίσχυση, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ… δουλεύει πάνω σε αυτό τον τομέα. Και δεν αποκλείεται (πολύ) σύντομα να έχουμε θετικά νέα.

Τα στελέχη της παίρνουν και αυτά «ανάσα», όμως περιμένουν απαντήσεις από τσεκαρισμένους στόχους. Και για κεντρικό αμυντικό και για την προχωρημένη περίπτωση του έμπειρου Ροδόλφο Πιζάρο της Ιντερ Μαϊάμι (έπαιξε χθες βασικός για μία ώρα κόντρα στην ομάδα του Φούντα) για την μεσοεπιθετική γραμμή. Προτεραιότητα σε κάποιον από τους δύο στόχους δεν υπάρχει και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε θετικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X