Πίνεδα: Πέρασε στα ημιτελικά του Gold Cup με το Μεξικό - Πότε θα ενταχθεί με την ΑΕΚ

Πίνεδα: Πέρασε στα ημιτελικά του Gold Cup με το Μεξικό - Πότε θα ενταχθεί με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η πορεία του Μεξικό στο Gold Cup συνεχίζεται και η υποδοχή του Πινέδα στην Αθήνα καθυστερεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα αγωνίζεται με το Μεξικό στο Gold Cup και μάλιστα είναι καθοριστικός για την Εθνική του ομάδα.

Στο ματς των προημιτελικών οι Αζτέκοι επικράτησαν 2-0 της Κόστα Ρίκα με τον Magito να σκοράρει από το πέναλτι για να οδηγήσει την εθνική του στην πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μπορεί ο ίδιος να πανηγύρισε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, ωστόσο σίγουρα ο Ματίας Αλμέιδα έπιανε το… κεφάλι του καθώς η ένταξή του στην ΑΕΚ καθυστερεί ακόμα περισσότερο.

Το Μεξικό θα μάθει τα ξημερώματα την χώρα που θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα είναι μια εκ των Τζαμάικα και Γουατεμάλα. Ο ημιτελικός θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 05:00, ενώ αν το Μεξικό προκριθεί στον τελικό, ο Πινέδα θα αγωνίζεται μέχρι και τις 17 Ιουλίου.

Φυσικά η ΑΕΚ θα έχει αποχωρήσει από την Ολλανδία και θα συνεχίζουν οι προπονήσεις στην Αθήνα. Ο Πινέδα… προβλέπεται να πάρει λίγες ημέρες άδεια και στη συνέχεια να κάνει το μακρύ ταξίδι για την Ελλάδα ώστε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, αυτή τη φορά ως καθολικά παίκτης της ΑΕΚ.

Ωστόσο το ίδιο αναμενόταν να κάνει και ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος έμεινε μόλις δύο ημέρες στο Τρινιντάντ όταν τελείωσαν οι υποχρεώσεις του για το Gold Cup και ταξίδεψε στην Ολλανδία για να μπει στις προπονήσεις άμεσα «διψόντας» για δουλειά.

Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League είναι προγραμματισμένα για τις 8-9 Αυγούστου.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X