Φανταστείτε πως θα είναι η ΑΕΚ πλήρης και με ρυθμό!

Φανταστείτε πως θα είναι η ΑΕΚ πλήρης και με ρυθμό!
Photo Credits: INTIME

Ο απεσταλμένος του enwsi.gr, Τάσος Καπετανάκος βρέθηκε στην Αμβέρσα και σας μεταφέρει τις... εντυπώσεις του από την σούπερ ΑΕΚ του Αλμέιδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Έλειπε ο Λιβάι Γκαρσία, έλειπε ο Ορμπελίν Πινέδα. Πιθανότατα οι δύο καλύτεροι παίκτες της πέρυσι. Έλειπε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τον Σέρχιο Αραούχο, και αυτοί στους 5 πολυτιμότερους της περσινής σεζόν για την νταμπλούχο ΑΕΚ. Δεν έχει έρθει ακόμη ο στόπερ, ούτε ο εξτρέμ. Και πιθανότατα να προσθέσει 2-3 ακόμη πινελιές μέχρι τέλος Αυγούστου.

Ότι είδαμε στην Αμβέρσα σήμερα απέναντι στην νταμπλούχο Βελγίου, η οποία στις 23 Ιουλίου δίνει το πρώτο επίσημο ματς στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ στις 8-9 Αυγούστου μοιάζει… απόλαυση. Για τα προσεχώς.

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα συνεχίζει ότι άφησε πέρυσι. Το πιάνει από εκεί που το άφησε. Aggressive ομάδα, με ενέργεια και επιθετική… φούρια. Στο πρώτο 60λεπτο είχε να αντιμετωπίσει ένα 15λεπτο πρέσινγκ, ανταπηξήλθε και εν συνεχεία με τον Άμραμπατ να παίρνει πρωτοβουλίες μεσοεπιθετικά… ξεκλειδώθηκε. Ήθελε έναν να την παρακινήσει και το έκανε αυτό ο Μαροκινός. Και ακολούθησαν σιγά-σιγά και οι υπόλοιποι. Ο Γιόνσον, ο Τσούμπερ, ο Ελίασον. Και ήρθε το γκολ από συνεργασία. Όμορφη που έφερε αποτέλεσμα. Σαν την ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X