Αλμέιδα για μεταγραφές: «Είμαι ήρεμος με τους παίκτες που έχω, θα έρθουν και άλλοι να μας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς» (VIDEO)

Αλμέιδα για μεταγραφές: «Είμαι ήρεμος με τους παίκτες που έχω, θα έρθουν και άλλοι να μας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ματίας Αλμείδα μετά τη φιλική νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβερπ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Συγκρατημένος ήταν ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη φιλική νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβερπ.

Ο Αργεντινός τεχνικός χαρακτήρισε «ποδοσφαιρική προπόνηση» το παιχνίδι και ανέφερε πως σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, δήλωσε πως «Είμαι ήρεμος με τους παίκτες που έχω. Το… βιβλίο του θριάμβου και της δόξας για το νταμπλ έχει κλείσει. Οπότε ξεκινάμε πάλι από το μηδέν», ενώ αστειεύτηκε πως είχε… ζητήσει να έρθει πολύ γρήγορα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι!

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα

Για το ματς και πόσο ικανοποιημένος έμεινε;

«Θεωρώ ότι μας βοήθησε αρκετά το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κάναμε καλά πράγματα, παίζοντας και χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που φέραμε εδώ και είχαμε μία κοινή ιδέα. Ήταν μία καλή ποδοσφαιρική προπόνηση».

Αν περίμενε αυτή την ανταπρόκριση των παικτών του απέναντι σε μία ομάδα που είναι πιο μπροστά στην προετοιμασία της;

«Ειμαστε κι εμείς πρωταθλητές. Σε κάποια χρονικά διαστήματα η αντίπαλη ομάδα φαινόταν ότι είχε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας. Ψάχνουμε την ηγετική μας λειτουργία».

Ένα σχόλιο για τους Ζίνι, Λαμαράνα, Ροκσον και πως ανταποκρίθηκαν;

«Αν λαβουμε υπόψιν μας ότι είναι η πρώτη τους προετοιμασία και είναι νεαροί παίκτες, τους είδα καλά. Η ιδέα είναι να τους βάλουμε σταδιακά και να ερμηνεύουν τον τρόπο που προπονούμαστε και παίζουμε και να βελτιώνονται».

Αν νιώθει ήρεμος που έχει τον Λιβάι Γκαρσία εδώ;

«Τον παρακολουθούσα σε όλα τα ματς που έπαιξε. Τωρα πλέον είναι εδώ και έχει μπει στον ανταγωνισμό».

Αν τον ανησυχεί κάτι στην προετοιμασία και τον στόχο;

«Γι’ αυτό το λόγο κάνουμε προετοιμασία για να φτάσουμε στον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρώτο επίσημο ματς. Αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα είναι πολύ καλη προετοιμασία. Είμαστε σε καλό στάδιο».

Αν υπάρχει στόχος εξέλιξης του αγωνιστικού μοντέλου του και πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει σε σχέση με την περσινή της εικόνα;

«Διατηρούμε πάντα την ίδια σκέψη: θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει και να είναι ανταγωνιστική με ένα έξτρα που έχουμε και είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάμε καλά στην προετοιμασία. Και πάμε καλά».

Για τα μεταγραφικά;

«Ειμαι σε επαφή με την Αθήνα και με την ομάδα συνεχώς. Πιστεύω ότι είναι κάποιοι νέοι παίκτες που ήρθαν και πρέπει να τους περιμένουμε για το μέλλον. Πολύ χαρούμενος οσον αφορα την προσπάθεια που έκανε η διοίκηση σχετικά με τον Ορμπελίν. Βλέπουμε επισης κάποιες άλλες επιλογές, ακόμη δεν είναι κάτι τελειωμένο».

Αν υπάρχει κάποια άμεση ανάγκη που να έχει τεθεί από τον ίδιο προς τη διοίκηση;

«Ειχα ζητήσει να δω να έρθουν όσο πιο συντομα γίνεται ο… Ρονάλντο και ο Μέσι (γέλια). Όχι είμαι χαρούμενος με την ομάδα και είναι πάντα καλό να ενισχύεσαι. Είναι καλό για το γκρουπ, γιατί κάνει τα παιδιά ανταγωνιστικά. Δεν είναι σίγουρος κάποιος ότι θα παίζει. Θα έχουμε τρεις διοργανώσεις. Ξέρω πολύ καλα την προσπάθεια που έκανε η ομάδα για να φέρει παίκτες, που όμως τελικά δεν δέχθηκαν να έρθουν. Και κλείνουμε κάποια θέματα. Αλλα όχι πολλά θέματα. Είμαι ήρεμος με τους παίκτες που έχω. Το… βιβλίο του θριάμβου και της δόξας για το νταμπλ έχει κλείσει. Οπότε ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Στον ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών για μία θέση, στη δουλειά που βλέπετε καθημερινά και δεν χαλαρώνουμε. Τώρα είναι να ξαναρχίσουμε να δουλεύουμε και να αρχίσουμε ξανά να ονειρευόμαστε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X