«Μένει ελεύθερος ο Ροντόλφο Πιζάρο από την Ίντερ Μαϊάμι» - Εξόχως αισιόδοξα μηνύματα για την ΑΕΚ

«Μένει ελεύθερος ο Ροντόλφο Πιζάρο από την Ίντερ Μαϊάμι» - Εξόχως αισιόδοξα μηνύματα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Ροντόλφο Πιζάρο είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι, θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως προκύπτει, η Ίντερ Μαϊάμι έχει αποφασίσει να αποδεσμεύσει τον Μεξικανό άσο, Ροντόλφο Πιζάρο που θέλει, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας elfutbolero.us τονίζεται ότι ο Μεξικάνος έχει ήδη ενημερωθεί ότι δεν θα μείνει στην ομάδα θα το συμβόλαιο του θα λυθεί.

Έτσι από τη στιγμή που ο παίκτης μείνει ελεύθερος, η ΑΕΚ θα έχει σίγουρα ένα έξτρα όπλο στα χέρια της στην πορεία των διαπραγματεύσεων, αν και δεδομένα πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, με δεδομένο το κασέ του παίκτη.

Πάντως, ταυτόχρονα σύμμαχος της ΑΕΚ είναι η επιθυμία του παίκτη να παίξει ξανά σε ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και παράλληλα να δοκιμαστεί στην Ευρώπη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X