«Δεκάρι» μετά από τρεις μήνες

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglouΌλα τα χαρακτηριστικά του μαέστρου μέσα στο γήπεδο, ο Δημήτρης Ανάκογλου τα έχει. Όμως ο Τραϊανός Δέλλας από τις πρώτες κιόλας μέρες της προετοιμασίας, έδινε στον 22χρονο μέσο μια θέση αμυντικού χαφ. Πιο μακριά από την γραμμή κρούσης και πιο κοντά στα στόπερ. Και αυτό προκειμένου να έχει περισσότερο χώρο μπροστά του να κινηθεί με την μπάλα στα πόδια. Όμως στο αυριανό ματς με το Αιγάλεω, ο Δέλλας φαίνεται να σκοπεύει να δώσει στον Ανάκογλου θέση επιτελικού μέσου, πίσω από τον σέντερ φορ.

Μόνο μια φορά έχει κάνει φέτος ο τεχνικός της ΑΕΚ αυτή την επιλογή για την θέση του Ανάκογλου στην βασική ενδεκάδα. Και αυτό ήταν πριν από κάτι παραπάνω από τρεις μήνες, στο ματς με την Θύελλα Ραφήνας στο ΟΑΚΑ, μόλις για την δεύτερη αγωνιστική. Τότε μπροστά από τον Ανάκογλου στην κορυφή της επίθεσης, ήταν ο Ντακόλ. Κάπως έτσι ήταν και το σχήμα στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΑΟΑΝ, όταν ο Δέλλας είχε αποσύρει τον Μπρέσεβιτς στο ημίχρονο. Και με τον Ανάκογλου στην… πλάτη του και σε ρόλο ελεύθερο, ο Ντακόλ είχε κάνει χατ τρικ. Αύριο όμως στο Αιγάλεω, ο Μπρέσεβιτς θα είναι μπροστά από τον 22χρονο μέσο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X