Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 7/7: Ο Ερέα, ο Αρτσε, ο Αρτσούμπι και ο… Φαίδων!

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 7/7: Ο Ερέα, ο Αρτσε, ο Αρτσούμπι και ο… Φαίδων!
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει στο ημερολόγιο του για όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 10η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ από την πρώτη ημέρα και κάθε βράδυ μέχρι την τελευταία, θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις και τα… γύρω-γύρω.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 7 Ιουλίου

Εχσάν Χατζισαφί: Αποφάσισε η ομάδα να παίξει τρίλιζα το απόγευμα. Μπορεί να είναι τίμιος και υπερπολύτιμος στο γήπεδο, αλλά για την τρίλιζα δεν κάνει. Έκανε έξαλλο τον Μάνταλο και τον Τσούμπερ, ο Αθανασιάδης δεν θέλει να τον βλέπει με τις γκάφες του…

Λάκης Νικολάου: Έπιασε κουβέντα με τον Ματίας Αλμέιδα πριν την προπόνηση της ΑΕΚ. Του έδειξε σε φωτογραφία τον ίδιο να παίζει παλιά με Αργεντίνους. Μίλησαν και για τον Ερέα. Ο Ερέα ήρθε στην Ελλάδα (ως Ελληνας πολίτης) το καλοκαίρι του 1972, μαζί με τους Ζέερ και Βισέντε (επίσης «ελληνοποιημένοι» Αργεντινοί). Το 1971 ο Λάκης Νικολάου έπαιξε στην ΑΕΚ πρώτη χρονιά.

Στίβεν Τσούμπερ: Ο Ρότα πρωτολάνσαρε το «μπράβο Φαίδων» στην προπόνηση της ΑΕΚ, ατάκα από το βίντεο που κάνει θραύση στο Tik Tok. Κόλλησε τώρα και ο Ελβετός. Συνέχεια αυτό λέει «μπράβο Φαίδων, ωραίος Φαίδων».

Ματίας Αλμέιδα: Στην χαλαρή κουβέντα προ της προπόνησης θυμήθηκε παλιούς Αργεντίνους της ΑΕΚ. Από την απογοητευτική περίπτωση του Άρτσε του στόπερ, μέχρι και τον Αρτσούμπι του Ολυμπιακού. Μέλι στάζει ακόμη για τον Πουλίδο… Θυμήθηκε και την υπόθεση απαγωγής του.

Μπρούνο Άλβες: Και αυτός στην χαλαρή κουβέντα με συζήτηση για το 2004 και την καριέρα του. Έπαιξε στην Πόρτο, στην ΑΕΚ και στην Ζενίτ. Με την ΑΕΚ αντιμετώπισε την Ζενίτ, με την Ζενίτ την ΑΕΚ, με την Ζενίτ την Πόρτο! Πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ, πρώτη του μεγάλη ευκαιρία εκτός ποδοσφαίρου πάλι η ΑΕΚ. Κάνει κύκλους η ζωή Μπρούνο…

MVP: Γαλανόπουλος

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X