Ο Ουγκάρτε στην Παρί αντί 60 εκατ. ευρώ

Ο Ουγκάρτε στην Παρί αντί 60 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Απέκτησε τον Ουγκάρτε η Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τρίτη μεταγραφή της μέσα σε περίπου 24 ώρες ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Μανουέλ Ουγκάρτε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αντί 60 εκατ. ευρώ. Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2028 με τους πρωταθλητές Γαλλίας, αποτελεί προσωπική επιλογή του στρατηγικού συμβούλου του συλλόγου, Λουίς Κάμπος, ο οποίος τον παρακολουθούσε εδώ και καιρό.

Ο 22χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φένιξ Μοντεβιδέο και τον Ιανουάριο του 2021 μετακόμισε στην Πορτογαλία, για λογαριασμό της Φαμαλικάο. Το ίδιο καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Σπόρτινγκ, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 2022 και συνολικά αγωνίστηκε σε 85 παιχνίδια. Είναι οκτώ φορές διεθνής με την εθνική Ουρουγουάης και ήταν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (6/7) η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάρκο Ασένσιο και Μίλαν Σκρίνιαρ, αμφότερων ως ελεύθερων από τη Ρεάλ και την Ιντερ, αντίστοιχα. Δεδομένη είναι και η συμφωνία με την Μπάγερν για την μεταγραφή του Λούκας Ερναντέζ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X