«Η ΑΕΚ θέλει τον Βέρντε, αλλά αρέσει και στην Σαλερνιτάνα»

«Η ΑΕΚ στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βέρντε»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από την Ιταλία θελει την ΑΕΚ να επιμένει για τον Ντανιέλε Βέρντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε φέρεται να εξακολουθεί να αρέσει στην ΑΕΚ

Ο Ιταλός εξτρέμ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Σπέτσια, η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B, και ψάχνει έναν υψηλού επιπέδου σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει το «vocegiallorossa.it», μία από τις ομάδες που κοιτάζει την περίπτωση του Βέρντε είναι και η ΑΕΚ, όπως είχε ενημερώσει αποκλειστικά το sport-fm.gr τη 15η Ιουνίου. Η Ένωση κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του πρώην παίκτη της, ωστόσο έχει ισχυρό ανταγωνισμό από την Ιταλία, και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, το η «Gazzetta dello Sport» τονίζει πως ο παίκτης χαίρει μεγάλης εκτίμησης του Πάουλο Σόουζα, προπονητή της Σαλερνιτάνα, η οποία επιθυμεί έντονα την απόκτησή του. Δεν είναι ωστόσο η μόνη ομάδα της Ιταλίας που θέλει τον Βέρντε, αφού αρέσει και στις Έμπολι, Μπολόνια και Σαμπντόρια. Τέλος, ο 27χρονος έχει «μνηστήρα» και στην Ισπανία, αφού τον εξετάζει και η Βαγιαδολίδ.

Την περασμένη σεζόν, ο Βέρντε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπέτσια σε 29 αγώνες, πετυχαίνοντας 6 γκολ. Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-20 σε 38 αγώνες, σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X