Γκρίλις: Το πάρτι του συνεχίζεται στην Ίμπιζα (ΦΩΤΟ)

Γκρίλις: Το πάρτι του συνεχίζεται στην Ίμπιζα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζακ Γκρίλις που έγινε viral κατά τους πανηγυρισμούς της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Champions League, αφού κατανάλωσε πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι έγινε… κομμάτια, συνεχίζει να το διασκεδάζει στην Ίμπιζα.

Ο Γκρίλις ξεπέρασε όλους τους συμπαίκτες του. Το χάρηκε με την ψυχή του, ενώ έφτασε στο σημείο να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Όπως όμως, ο ίδιος παραδέχτηκε δεν το μετάνιωσε, καθώς ήθελε να διασκεδάσει την καλύτερη σεζόν της ζωής του.

Το πάρτι δεν έχει λήξει για τον 27χρονο Άγγλο. Συνεχίζει ακόμα και τώρα να το… ζει έπειτα από την ολοκλήρωση μίας απίστευτης σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι, στην Ίμπιζα.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα συναντήθηκε και με έναν παλιό του φίλο, τον αδερφό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γκάρι Λίνεκερ, Γουέιν. Οι δύο τους πόζαραν για μία φωτογραφία, που αναρτήθηκε στα social media.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X