Aς μιλήσουμε για καλό στοματικό σεξ: Η μέθοδος «Kivin» για τις γυναίκες και αντίστοιχα «Hummer» για τους άνδρες

Aς μιλήσουμε για καλό στοματικό σεξ: Η μέθοδος «Kivin» για τις γυναίκες και αντίστοιχα «Hummer» για τους άνδρες

Η κάθε μία από αυτές ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε φύλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το στοματικό σεξ μπορεί να αποτελέσει τόσο ένα καταπληκτικό προκαταρκτικό όσο και κυρίως πιάτο σε μια διαπροσωπική επαφή.

Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες το δέχονται με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι οι γυναίκες και το προσφέρουν με μικρότερη, κι αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς. Για αρκετούς λόγους, οι γυναίκες προτιμούν να προσφέρουν στοματικό σεξ παρά να δέχονται. Ο λόγος σύμφωνα με έρευνες, είναι ότι και αυτό οφείλεται στις φοβικές και ενοχικές συμπεριφορές που τις αφορούν όπως πχ. ότι δεν αισθάνονται ιδιαίτερα καθαρές με αποτέλεσμα να αγχώνονται ότι αν ο σύντροφός τους γλείψει το αιδοίο τους, θα έρθει αντιμέτωπος με κάτι δυσάρεστο.

Έτσι οι άνδρες αφ’ενός εφησυχάζονται και αποφεύγουν να το προτείνουν καθώς συχνά αντιμετωπίζουν την άρνηση, αφ’ετέρου δεν είναι εκπαιδευμένοι σωστά και δεν ξέρουν να το κάνουν καλά. Και για τα δυο όμως μάλλον ευθύνονται λιγότερο από τις ίδιες τις γυναίκες οι οποίες ούτε τους αφήνουν να το κάνουν, αλλά και όταν τους το επιτρέπουν ντρέπονται να τους πουν τι ακριβώς θέλουν και πως να το κάνουν με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μην μαθαίνουν σωστά τη γυναικεία ανατομία και να κάνουν τζάμπα κόπο χωρίς να τις ικανοποιούν.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X