«Η Μπέτις αφήνει ελεύθερο τον Μορόν που θέλει ο Άρης»

«Η Μπέτις αφήνει ελεύθερο τον Μορόν που θέλει ο Άρης»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για αποδέσμευση του Λορέν Μορόν από την Μπέτις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 29χρονος επιθετικός είναι στην κορυφή της λίστας του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, για την θέση του σέντερ φορ στον Άρη.

Η επιθυμία των «Κιτρίνων» για την απόκτηση ενός επιθετικού από το πάνω ράφι είναι επιτακτική, με την περίπτωση του Ισπανού από την Μπέτις να έχει ξεχωρίσει.

Η ιστοσελίδα elgoldigital αναφέρει, πως γίνονται συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του Μορόν με την ομάδα της Σεβίλλης χωρίς να ζητήσει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει.

Πιο αναλυτικά η elgoldigital αναφέρει:

«Το περιβάλλον του Μορόν συμφωνεί στη λύση του συμβολαίου, αφού αυτό χρειάζεται ο παίκτης για να πάει στη νέα του ομάδα. Μετά την αποχώρηση από την Μπέτις, η μοίρα που περιμένει τον Λορέν Μορόν βρίσκεται στην Ελλάδα. Όλα είναι έτοιμα για να πάει ο 29χρονος επιθετικός στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αν και ο Λορέν Μορόν αποτιμάται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και έχει μόνο ένα χρόνο από το συμβόλαιό του με την Μπέτις, η ελληνική ομάδα θέλει να τον υπογράψει με μηδενικό κόστος. Κι αυτό ακριβώς θα κάνουν από τα γραφεία των Verdiblancos, δίνοντας τέλος στην ιστορία μεταξύ του επιθετικού από την Μαρμπέγια και της ομάδας της Σεβίλλης».

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X