ΑΕΚ: Νέα δοκιμή Ζίνι αριστερά από τον Αλμέιδα (VIDEO)

ΑΕΚ: Νέα δοκιμή Ζίνι αριστερά από τον Αλμέιδα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε πως τσέκαρε σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα τον Ζίνι στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ της Ολλανδίας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Ο Ζίνι είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της ΑΕΚ την φετινή προετοιμασία και ο νεαρός προσπαθεί να ανταποκριθεί στην πρώτη του επαγγελματική προετοιμασία.

Ο 21χρονος Ανγκολέζος επιθετικός στο πρώτο φιλικό της Ένωσης κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ως αριστερός επιθετικός, με τον Γκατσίνοβιτς κεντρικά. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και συνέκλινε αρκετά προς την αντίπαλη περιοχή, δεν ήταν ο κλασικός winger.

Ο Αλμέιδα όπως δείχνει στις πρώτες ασκήσεις τακτικής στο Μπουργκ Χάαμσταντ θέλει να δώσει χρόνο στον Ζίνι για να βρει τα πατήματα του, να βρει τον χώρο δράσης του μέσα στο γήπεδο, ώστε να αποκτήσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση.

Πλέον μένει να δούμε αν θα επιμείνει σε αυτήν την τακτική μέχρι το φιλικό του Σαββάτου και αν σε αυτό κόντρα στην Αντβέρπ ξεκινήσει εκεί, αφού ο Γκατσίνοβιτς κάνει αποφόρτιση. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο επί της ουσίας.

Πάντως, η… είδηση είναι ότι ο Ζίνι αρχίζει και παίζει αριστερά σε αυτές τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Δείτε το VIDEO του enwsi.gr:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X