Ο Λουτσέσκου πετά λευκή πετσέτα: «Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα κερδίσει τίτλο φέτος»

Ο Λουτσέσκου έδωσε σόου γραφικότητας και στην εξάρα του ΠΑΟΚ: «Σήμερα το VAR ήταν κανονικό!»
Photo Credits: INTIME

Σαν να κατάλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μια φούσκα που... έσκασε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με τη Στεάουα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην Ολλανδία και χαρακτήρισε την κατάσταση εντός του ΠΑΟΚ εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της ολιγωρίας στις μεταγραφές.

Με μεγάλη σιγουριά μάλιστα δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσει κάποιον τίτλο και την ερχόμενη χρονιά.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις άλλον έναν τίτλο, η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε καθυστερήσει με τις μεταγραφές, η ομάδα έχει γεμίσει με άπειρους ποδοσφαιριστές. Έμεινα στον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν δεν κατακτήσαμε κανένα τρόπαιο την περασμένη σεζόν, μάλλον οι άνθρωποι του συλλόγου εκτίμησαν τη δουλειά μου, πέρα ​​από τα αποτελέσματα που βλέπει το κοινό».

Όσο για την εξέλιξη του φιλικού με την Στέαουα (1-1); «Περίμενα να παίξουν περισσότερο, να επιτεθούν περισσότερο, δεδομένου ότι εμείς βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της προπονητικής περιόδου. Είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες και όμως κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι τις περισσότερες φορές».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X