Ανέλαβε ο Σίμος τον Ιωνικό

Ανέλαβε ο Σίμος τον Ιωνικό

Νέος προπονητής στον Ιωνικό είναι ο Γιώργος Σίμος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωνικός αρχίζει να οργανώνεται ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2 και η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Γιώργου Σίμου στη θέση του προπονητή. Ο 45χρονος τεχνικός πέρυσι εργάστηκε στην Καλλιθέα, ενώ έχει κάτσει στους πάγκους του ΟΦΗ και της Εθνικής Ελπίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σίμο.

Στα 45 του χρόνια, ο Γιώργος Σίμος διακρίνεται για την ικανότητα του να δημιουργεί ομάδες που παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο και έχει ήδη μεγάλη εμπειρία στην πλάτη του.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού όπου και παρέμεινε για μια τετραετία (2012-2016), ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ως βοηθός προπονητή στην κυπριακή Ομόνοια (2016-2017). Ακολούθησε μια διετία στην u20 της ΑΕΚ (2017-2019) και το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής τον ΟΦΗ (2019-2021).

Εκεί, συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό της Ελλάδας που δεν τον γνώριζε, αφού με τον τρόπο παιχνιδιού της η κρητική ομάδα είχε εντυπωσιάσει το ποδοσφαιρικό κοινό. Μάλιστα, ο ΟΦΗ είχε τερματίσει στην 5η θέση και είχε εξασφαλίσει την έξοδό του στο Europa League, επιστρέφοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 20 χρόνια!

Τη σεζόν 2021/22 ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος u21, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Athens Kallithea FC, η οποία τερμάτισε δεύτερη, έναν βαθμό πίσω από την κορυφή.

Η Νεάπολη, πάντως, δεν είναι μια άγνωστη περιοχή για τον Γιώργο Σίμο αφού ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα μας για μια σεζόν (2007/08). Επιπλέον, είχε παίξει σε Παναθηναϊκό, Άγιο Νικόλαο, ΟΦΗ, Χαλκηδόνα, ΑΕΛ, ΑΕΚ Λάρνακας, Παναιτωλικό, Εθνικό Πειραιώς και ΠΑΟ Ρουφ.

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Γιώργο Σίμο και του εύχεται καλή τύχη και να πετύχει όλους τους στόχους του!

Οι συνεργάτες του Γιώργου Σίμου

Βοηθός Προπονητή: Βακουφτσής Γιώργος
Β’ Βοηθός Προπονητή / Αναλυτής: Πρίτσας Τάσος
Προπονητής Φυσικής Κατάστασης: Νομικός Κωνσταντίνος
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Σήτος Χρήστος
Στην ομάδα μας παραμένει και ο γυμναστής Άρης Τζιτζικαλάκης.»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X