Οριστικά παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Οριστικά παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Κριστόφ Γκαλτιέ, με τον Λουίς Ενρίκε να αναμένεται να τον αντικαταστήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διαζύγιο με τον Κριστόφ Γκαλτιέ επισημοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι γνωστοποίησαν πως μετά από μια σεζόν, ο Γάλλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Με τον Γκαλτιέ η Παρί κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας, αλλά και το Σούπερ Καπ απέναντι στη Ναντ στο ξεκίνημα της σεζόν. Παρόλα αυτά, η κακή πορεία της ομάδας στο Champions League και οι μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έφεραν αυτό το διαζύγιο ενώ ο σύλλογος έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε.

Αναλυτικά:

«Στο τέλος της οικονομικής χρονιάς 2022-2023, η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κριστόφ Γκαλτιέ αποφάσισαν να τερματίσουν το συμβόλαιό τους.

Ο σύλλογος θα ήθελε να τονίσει τον επαγγελματισμό και τη δέσμευσή του, που επέτρεψε στους “Rouge & Bleu” να κερδίσουν έναν ιστορικό ενδέκατο τίτλο στο γαλλικό πρωτάθλημα καθώς και ένα Σούπερ Καπ», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X