«Πρώτος στόχος της Βερόνα ο Τάσος Μπακασέτας»

«Πρώτος στόχος της Βερόνα ο Τάσος Μπακασέτας»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο άσος της Τράμπζονσπορ, Τάσος Μπακασέτας είναι πρώτος στόχος στη Βερόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βερόνα αναζητεί ποδοσφαιριστή για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και ο πρώτος στόχος της διοίκησης είναι ο Τάσος Μπακασέτας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere di Verona», ο «Μπάκα» έχει φαν τόσο στη διοίκηση όσο και στο επιτελείο της Βερόνα με αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα να προετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Τράμπζονσπορ για τον Έλληνα άσο. Τώρα για το ύψος αυτής της προσφοράς δεν γράφεται κάτι και αυτά ενώ έχουν προηγηθεί οι δηλώσεις του προέδρου των «μπορντομαβιλέρ».

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έχει μαγνητίσει κατά καιρούς τα βλέμματα πολλών ομάδων, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας της Τραπεζούντας, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται κάποια ομάδα να τον κάνει δικό της, αλλά ούτε πρόκειται να τον παραχωρήσει.

“Δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος που να ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα. Δεν θα τον πουλούσα ούτως ή άλλως, οπότε δεν θα έπρεπε να το συζητάμε”, ήταν τα λόγια του προέδρου της Τράμπζονσπορ στον τουρκικό Τύπο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X