Η ΑΕΚ με Σάσαρι, Λούντβιγκσμπουργκ και Στσέτσιν στον όμιλο του BCL!

Η ΑΕΚ με Σάσαρι, Λούντβιγκσμπουργκ και Στσέτσιν στον όμιλο του BCL!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με Σάσαρι, Λούντβιγκσμπουργκ και Στσέτσιν στους ομίλους του BCL

Γνωστές έγιναν οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ!

Πιο αναλυτικά η ομάδα του Ζοάν Πλάθα θα αντιμετωπίσει τις Σάσαρι, Λούντβιγκσμπουργκ και Στσέτσιν. Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης θα λέγαμε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος, προφανώς όμως τίποτα δεν είναι εύκολο και η Βασίλισσα πρέπει να δείξει μέσα στο παρκέ ότι αξίζει να περάσει.

Παρόλα αυτά κάνοντας ένα γενικότερο σχόλιο μπορούμε να πούμε ότι ο όμιλος της ΑΕΚ είναι βατός καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ιταλική Ντιναμό Σάσαρι, την γερμανική Ρίζεν Λούντβιγκσμπουργκ, που είναι δύο ομάδες στα μέτρα της αλλά και την Στσέτσιν, η οποία στα χαρτιά δείχνει κατώτερη όμως αν υποτιμηθεί ίσως κάνει ζημιές στον όμιλο.

Για το σύστημα διεξαγωγής, να θυμίσουμε ότι η πρώτη ομάδα σε κάθε έναν από τους 8 Ομίλους θα περάσει απευθείας στους «16», ενώ για αυτές που θα πάρουν τη 2η και την 3η θέση, θα υπάρχουν αγώνες Play-In, με τα εξής ζευγάρια: A2-B3, B2-Α3, C2-D3, D2-C3, E2-F3, F2-E3, G2-H3, H2-G3 και οι νικητές θα περάσουν στους «16». Εκεί, θα σχηματιστούν τέσσερις νέοι Όμιλοι, των τεσσάρων ομάδων, ως εξής: Group I: A1, E1, C2/D3, G2/H3. Group J: B1, F1, D2/C3, H2/G3. Group K: C1, G1, B2/A3, E2/F3. Group L: D1, H1, A2/B3, F2/E3.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X