Λάκης για το reunion των πρωταθλητών Ευρώπης: «19 χρόνια μετά η ίδια παρέα, συντροφιά με το βαρύτιμο» (ΦΩΤΟ)

Λάκης για το reunion των πρωταθλητών Ευρώπης: «19 χρόνια μετά η ίδια παρέα, συντροφιά με το βαρύτιμο» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Λάκης έκανε το δικό του σχόλιο για το reunion των πρωταθλητών Ευρώπης για την επέτειο των 19 χρόνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 4η Ιουλίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό λόγω της επετείου του θριάμβου της Εθνικής στον τελικό του Euro 2004 στο «Ντα Λουζ» και είναι ακόμα πιο σημαντική για τους πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας. Τους ποδοσφαιριστές του Ότο Ρεχάγκελ.

Οι περισσότεροι Legends της εποχής βρέθηκαν απόψε στον Διόνυσο και δείπνησαν με φόντο το τρόπαιο και την Ακρόπολη. Στο τραπέζι βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Χαριστέας, Τάκης Φύσσας, Κώστας Κατσουράνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ντέμης Νικολαΐδης, Βασίλης Τσιάρτας, Γιάννης Γκούμας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λάκης, Παντελής Καφές, Κώστας Χαλκιάς και ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης. Οι πιο πολλοί εκ των Legends ανέβασαν την ομαδική τους φωτογραφία στα Social Media.

Ο Βασίλης Λάκης, παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ έκανε μία ανάρτηση την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «19 χρόνια μετά η ίδια παρέα, συντροφιά με το βαρύτιμο».

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X