ΑΕΚ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: Η κριτική των «κιτρινόμαυρων»

ΑΕΚ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: Η κριτική των «κιτρινόμαυρων»
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο πρώτο φιλικό με την Μπουργκ Χάαμσταντ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο Μπουργκ Χαάμσταντ.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 11 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν για 68 λεπτά στο 75λεπτο φιλικό.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Ο Αυστριακός τερματοφύλακας όταν τον χρειάστηκε η ΑΕΚ, κυρίως στο β’ ημίχρονο. Σε δύο φάσεις κράτησε την εστία του και ήταν σημαντικός για την ομάδα του. Στο α’ ημίχρονο δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο γκολ που δέχθηκε, ενώ είχε και μία λάθος στιγμή με τα πόδια.

Άρολντ Μουκουντί: Σε σχέση με πέρυσι πιο ηγετικός, φωνακλάς στην άμυνα και πολύ δυναμικός σε μονομαχίες. Θα μπορούσε να κάνει περισσότερα σε προωθητικό παιχνίδι με τα πόδια. Έκανε μια υπέροχη ντρίπλα και έχασε σημαντική φάση στο β’ ημίχρονο.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Μέτριος και με εικόνα που δεν συνάδει με το επίπεδο της ΑΕΚ, στο κομμάτι των επαφών με την μπάλα. Θα μπορούσε να κάνει περισσότερα στη δημιουργία από τα άκρα στο επιθετικό τρίτο. Σπατάλησε πολλές φάσεις και ευκαιρίες για δημιουργία από αριστερά.

Γεράσιμος Μήτογλου: Όπως και ο Μουκουντί ήταν δυνατός στις μονομαχίες και είχε καλές επαφές με την μπάλα. Ο Μήτογλου θα μπορούσε να είναι πιο επιδραστικός στο προωθητικό παιχνίδι της ομάδας του.

Βένταντ Ραντόνια: Ο Βόσνιος δεξιός μπακ της ΑΕΚ δεν είχε καλή εικόνα σήμερα. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη εικόνα και αμυντικά μα κυρίως επιθετικά. Διστακτικός και με πολλά εύκολα λάθη και τοποθετήσεις κορμιού.

Γενς Γιόνσον: Ο Δανός κράτησε την θέση του, δεν έδειξε μεγάλη φρεσκάδα και στις μονομαχίες του παρότι ήταν καλός δεν έδωσε το κάτι παραπάνω όπως έχουμε δει σε προηγούμενα παιχνίδια.

Κώστας Γαλανόπουλος: Στο α’ ημίχρονο ήταν πολύ καλός και με αυτοπεποίθηση, ενώ πήρε ψυχολογία και σούταρε όποτε έβρισκε χώρο. Και αυτό είναι σημαντικό για την ΑΕΚ. Ο Γαλανόπουλος εν συνεχεία δεν έδωσε το κάτι παραπάνω και δεν είχε φρεσκάδα.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ο Σέρβος έπαιξε πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά δεν είχε την ίδια ενέργεια και διάθεση που βλέπαμε στις τελευταίες προπονήσεις. Θα μπορούσε να κάνει περισσότερα με την μπάλα στα πόδια, αλλά χάλασε και το μυαλό του από τις κλωτσιές των Κροατών.

Νίκλας Ελίασον: Ο Σουηδός ήταν η μόνιμη και μόνη απειλή και πηγή δημιουργίας από δεξιά. Και μπορεί να μην είχε συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, αλλά σε ατομικό επίπεδο συνεχώς έφτιαχνε φάσεις προς την περιοχή.

Ζίνι: Έπαιξε αριστερά στην επίθεση και ήταν συνεχώς κοντά στην περιοχή. Δεν έκανε κάτι σπουδαίο, μα ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και δεν… παράτησε καμία. Είχε άτσαλα τελειώματα και πήδηξε σε λάθος timing στην φάση του γκολ.

Τομ Φαν Βέερτ: Όπως έπαιζε η ΑΕΚ ήταν δύσκολο να τροφοδοτηθεί και να αξιοποιηθεί όπως πρέπει ο Ολλανδός. Για αυτό και φάνηκε λίγο. Είχε μία καλή φάση για γκολ…

Αλλαγές

Στα τελευταία 7 λεπτά οι και δεν μπορούν να κριθούν: Μαχαίρας, Κοσίδης, Πήλιος, Λαμανάρα, Ρόκσον και Χρυσόπουλος.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X