«Θέλει να παίξει στη Μονπελιέ ο Βαλμπουενά - Διστακτική η γαλλική ομάδα»

«Θέλει να παίξει στη Μονπελιέ ο Βαλμπουενά - Διστακτική η γαλλική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και να συνεχίσει στη Μονπελιέ, με την ομάδα να είναι διστακτική προς παρόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιθυμία του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και να αγωνιστεί στη Μονπελιέ έχει εκφράσει ο Ματιέ Βαλμπουενά, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Μοχάμεντ Τουμπάς.

Με ανάρτησή του στο twitter, τονίζει πως ο 38χρονος μεσοεπιθετικός, Ματιέ Βαλμπουενά είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά την παρουσία του σε Μαρσέιγ και Λιόν, αλλά η γαλλική ομάδα είναι διστακτική προς το παρόν και καθόλου ενθουσιασμένη με αυτήν την προοπτική.

Ο Βαλμπουενά αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, από τον οποία έμεινε ελεύθερος πριν μερικές ημέρες, μετρώντας 150 συμμετοχές με 18 γκολ και 43 ασίστ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έλαβε μέρος σε 29 παιχνίδια, αριθμώντας τέσσερα τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

Δείτε το tweet:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X