Η νέα καταγγελία για τον Φιλιππίδη από γυναίκα ηθοποιό και η οργισμένη αντίδραση του Λιάγκα (VIDEO)

Η νέα καταγγελία για τον Φιλιππίδη από γυναίκα ηθοποιό και η οργισμένη αντίδραση του Λιάγκα (VIDEO)

Ο παρουσιαστής μετά τα όσα άκουσε, αντέδρασε και υπερασπίστηκε τον διάσημο ηθοποιό. Η τοποθέτησή του θα προκαλέσει αντιδράσεις...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αγνή Χιώτη που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast της Μικαέλας Θεοφίλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δύσκολη συνεργασία που είχε μαζί του.

«Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι εγώ μπροστά μου δεν είδα τα φρικτά πράγματα τα οποία ακούσαμε και για τα οποία πιστεύω ότι πρέπει να πολεμάμε όπου τα συναντάμε και όπου τα βρίσκουμε. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Εγώ, επειδή είμαι πολύ επαναστάτρια και τσαμπουκαλού και κάπως οριοθετούμαι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ευθύνη κάποιος που δεν μπορεί να το κάνει. Είχα δύο μεγάλες συγκρούσεις.

Η μία είχε να κάνει με την παράσταση. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που ήταν γύρω γύρω και πήραν θέση υπέρ μου. Όταν έχεις τόσο τεράστιες προσωπικότητες μπροστά σου, δεν μπορείς εύκολα να πάρεις θέση υπέρ κάποιου. Μπορείς όμως να πάρεις θέση, ώστε να κατευνάσεις λίγο τα πνεύματα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X