ΑΕΚ: Ιστορική επιτυχία για την Γιαμπάνη στην ποδηλασία

ΑΕΚ: Ιστορική επιτυχία για την Γιαμπάνη στην ποδηλασία

Η αθλήτρια της ΑΕΚ έγινε η πρώτη που ανεβαίνει δύο φορές στο βάθρο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Iστορικές επιτυχίες για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που διοργάνωσε η Ε.Ο.Π., η Μαριάννα Γιαμπάνη κατέκτησε 2 μετάλλια. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του τμήματος που Γυναίκα ποδηλάτισσα ανεβαίνει σε βάθρο Πανελληνίου Πρωταθλήματος και μάλιστα 2 φορές!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (30/06) διεξήχθη στον Αλίαρτο Βοιωτίας το Π.Π. Ατομικής Χρονομέτρησης 29.6 χλμ. και η ΑΕΚ κατέκτησε τις θέσεις 2-4, με τις Μαριάννα Γιαμπάνη, 2η και αργυρό μετάλλιο, και την Μυρτώ Τέσκου 4η. 2 Γυναίκες στην τετράδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία του ποδηλατικού τμήματος του Συλλόγου!

Το Σάββατο (01/07) διεξήχθη στη Φωκίδα και συγκεκριμένα στα βουνά γύρω από τους Δελφούς – Ιτέα – Άμφισσα ο αγώνας δρόμου αντοχής 93 χλμ. και οι αθλήτριές μας υπερβάλλοντας εαυτούς κατάφεραν να τερματίσουν μετά από 3 ώρες και 45 λεπτά αγώνα με 38 βαθμούς θερμοκρασία, η Μαριάννα Γιαμπάνη στην 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο, και η Μυρτώ Τέσκου στη 10η. Το δεύτερο μετάλλιο μέσα σε 24 ώρες πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» που βλέπουν ότι οι κόποι όλων ανταμείβονται και με το παραπάνω.

Μάλιστα, η χαρά των ανθρώπων της ΑΕΚ έγινε ακόμα μεγαλύτερη καθώς αμέσως μετά τον τερματισμό ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνική ομάδας δρόμου Γυναικών, κ. Βαρβεράκης, συνεχάρη την Μαριάννα Γιαμπάνη και τους υπεύθυνους της ομάδας, και ανακοίνωσε την κλήση της στην Εθνική για τους μετέπειτα διεθνείς αγώνες!

Την Κυριακή (02/07) στο ίδιο μέρος διεξήχθη ο αγώνας αντοχής των Ανδρών μήκους 162 χλμ και ο μοναδικός μας αθλητής Κυριάκος Πανούλας κατετάγη 29ος σε σύνολο 49 συμμετοχών.

Σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία αυτή, εκτός από την αγωνιστική ποιότητα και προσπάθεια των αθλητριών έπαιξαν και άλλοι 3 παράγοντες:

α) η υποστήριξη επί τριήμερο του εκτελεστικού προπονητή Λευτέρη Παπουτσά ο οποίος ήταν η ψυχή και η καρδιά της ομάδας βοηθώντας σε όλα τα μέτωπα σε όλα τα προβλήματα, στην αγωνιστική και ψυχολογική υποστήριξη και στους 3 αγώνες και τις 3 ημέρες. Ο προπονητής μας έκανε συνοδεία συνολικού μήκους 300 χλμ. και 10 ωρών!

β) η πλήρης κάλυψη των εξόδων σε διαμονή–διατροφή– καύσιμα από τον έφορo του τμήματος κ. Στέφανο Γατσούλη.

γ) η υποστήριξη με διατροφικές ενεργειακές και μπάρες αποκατάστασης, καθώς και ισοτονικά ροφήματα για όλους τους αγώνες από τον μεγάλο μας χορηγό NatureTech.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X