ΑΕΚ: Πρώτα ο στόπερ, ακολουθεί άμεσα και ο εξτρέμ - Όλες οι εξελίξεις!

ΑΕΚ: Πρώτα ο στόπερ, ακολουθεί άμεσα και ο εξτρέμ - Όλες οι εξελίξεις!
Photo Credits: INTIME

Όλες οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις για την ΑΕΚ που έχει σε πρώτο πλάνο απόκτηση στόπερ και εξτρέμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK τρέχει τα μεταγραφικά της και κάθε μέρα είναι πιο κοντά στους στόχους της!

Η Ένωση μετά την ανανέωση του Νόρντιν Άμραμπατ και την μεγαλύτερη αγορά στην ιστορία του κλαμπ με τα 6,5 εκατομμύρια για τον Ορμπελίν Πινέδα, έχει βάλει πρώτο στόχο την απόκτηση ενός στόπερ και έπειτα ενός εξτρέμ. Όταν τελειώσει με αυτές τις προσθήκες αναμένεται να κοιτάξει για έξτρα… πινελιές στο ρόστερ.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Δικέφαλος έχει κορυφώσει τις διαπραγματεύσεις για να κλείσει το συγκεκριμένο κομμάτι, και ο παίκτης που θα αποκτηθεί να πλαισιώσει τους Βίντα, Μοκουντί και Μήτογλου, μετά τη λήξη του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα. Μάλιστα πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως ο στόπερ που αποτελεί πρώτο στόχο αυτή τη στιγμή ταξίδεψε στην Ελλάδα για απευθείας συνομιλίες και «ξεναγήσεις» από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και πλέον αναμένεται η απάντησή του. Φυσικά, ο Δικέφαλος έχει και Plan B με δεύτερο παίκτη να είναι… έτοιμος σε περίπτωση που δεν έρθει θετική απάντηση από τον πρώτο.

Η περίπτωση του εξτρέμ… έκπληξη για την ΑΕΚ

Παράλληλα, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δουλεύουν και το θέμα ενός μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να παίζει περισσότερο στο αριστερό άκρο. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης ως εναλλακτική λύση για τον Ματίας Αλμέιδα, ή να κουμπώσει ως δίδυμο με τον Γκατσίνοβιτς στα άκρα της επίθεσης. Ο Λούις Πάλμα είναι δεδομένα πολύ κοντά στον Δικέφαλο, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» τον έχουν στην αναμονή καθώς προέκυψε μια υπόθεση… έκπληξη για την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Ένωσης μέσα από επαφές είδαν πως η μεταγραφή ενός παίκτη που μέχρι πρότινος ούτε για… αστείο δεν θα «ακούγονταν» για την ΑΕΚ ίσως είναι εφικτή και παλεύουν για το… θαύμα. Φυσικά πρόκειται για μια εξωφρενικά δύσκολη υπόθεση, όμως στην Ένωση θέλουν να εξανλτήσουν τις πιθανότητες, άμεσα φυσικά καθώς η απόκτηση εξτρέμ επείγει για τον Ματίας Αλμέιδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X